2024. május 5. - Györgyi

Damu bárhol szexel

Damu Roland a Jóban Rosszban egyik szereplője nem titkolja: bárhol képes megkívánni szerelmét.
2010. február 23. kedd 11:37 - HírExtra
Damu Roland nem szemérmeskedik: imád extrém helyeken szeretkezni kedvesével, Timivel. Roland még azt sem tagadja, hogy az sem érdekli, ha meglátják. Az ifjú pár nem titkolta a március 1-jén a TV2-n képernyőre kerülő Mr. és Mrs. forgatásán, hogy gátlások nélkül képes egymásnak esni bárhol és bármikor.

„Egy kapcsolatnak szexuális alapokon kell működnie. Hiába élünk együtt Timivel, nagyon kevés időt tudunk egymással tölteni, aminek minden percét próbáljuk kiélvezni, és ebbe a szex is beletartozik” – mondta el a Borsnak a Jóban Rosszban Várnagy Elődje. „Semmi rossz nincs abban, ha a szerelmesek utat engednek a vágyaiknak.

Roland párja, Palácsik Tímea sem finnyáskodik, ha elkapja a szerelmi hév. Úgy érzi, e tekintetben is megtalálta a számára tökéletes férfit. „Egyszer vidékre utaztunk horgászni. A vízpartra érve azonnal megkívántuk egymást. Már ruhátlanul feküdtünk a földön, amikor megláttuk, hogy a közelünkben megáll egy autó, amelyből egy férfi vigyorog és integet. Roland azonnal felugrott, felrántotta a nadrágját, elhajtotta az ismeretlent. A közjáték után ott folytattuk, ahol abbahagytuk...” – nevetett Timi, aki büszkén vállalja: nem szívbajos, ha szexről van szó.

A jegyespár szeretkezett már dominikai strand fehér homokján is, nem messze a szállodavendégektől. „Nem bujdostunk el, mert sötét volt, és ott nem ismert fel minket senki. Ha nyaralunk és kedvet kapunk hozzá, miért ne tehetnénk ezt?” – vonta meg a vállát kacéran Timi. Damu szerint az ilyen esetek árulkodnak leginkább arról, mennyire szeretik egymást.

„Semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy úton-útfélen megkívánom a szerelmemet, és ilyenkor megszűnik számunkra a külvilág” – nyilatkozta a színész.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását