2024. április 19. - Emma

Ewan McGregor szívesen csókolózik fiúkkal

A hollywoodi filmek újkeletű "szaloképesítési" trendje ellen emelt szót Ewan McGregor az Out Magazin márciusi számában, és kijelentette, hogy neki semmi baja azzal, ha fiúkkal kell csókolóznia a filmvásznon.
2010. február 25. csütörtök 14:00 - HírExtra
Az utóbbi időben több hollywoodi film marketingkampánya igyekezett mindent elkövetni, hogy "nem meleg témájúként" tüntessen fel forgalomba kerülő produkciókat. Ennek egyik példájaként említette meg az Outnak adott interjújában az I Love You Phillip Morris című vígjátékot, amelynek megjelenését jócskán el is halasztotta a forgalmazó.

A színész úgy vélekedett: nevetséges, hogy a média igyekszik úgy tenni, mintha a Phillip Morris nem melegfilm lenne. "Ez igenis melegfilm" - szögezte le, és hozzátette, hogy nem is lehet másként elkönyvelni, hiszen egy meleg pár szerepel benne, megjelenik egy férfi szexualitása, és a férfi fel is tárja másságát. "Nem erről szól a film, de azért ne tegyünk úgy, mintha nem melegfilm volna" - mondta a film sztárja.

Míg sok kollégája túl szégyellős az ilyen szerepekhez, McGregor közölte, hogy neki semmi gondot nem okoz. "Szeretek fiúkkal csókolózni a filmvásznon. Nem melegként ez kifejezetten érdekes feladat" - magyarázta, és hozzátette: egyébként is izgatja, hogy mindenféle szerepben kipróbálja magát.

McGregor pályafutása során számos "kényes témát" feszegető filmben játszott, köztük a Párnakönyv, a Bálványrock - Velvet Goldmine vagy a Trainspotting című produkciókban.
Mint elismerte, neki aztán édes mindegy, hogy egy szerep kedvéért férfiba vagy nőbe kell beleszeretnie, egyszerűen azért kedveli a szerelmesfilmeket, mert "amikor az ember szerelmes, rendkívüli dolgokra képes" - idézte a színész nyilatkozatát a msnbc.com.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika
2010. február 25. 14:23
Ja az én félreütésem szándékolt volt
ocsabika
2010. február 25. 14:23
Tekintettel arra, ki ez az ember engem speciel nem lep meg, hogy ilyenekt mond. ezzel szemben a leadben elkövetett félreütések meglenek
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását