2024. április 25. - Márk

Új Stones dalok!

Eddig nem hallott dalokkal - összesen tízzel - bővíti Exile on Main Street című egykori lemezének újrakiadását a Rolling Stones - jelentették be az együttes képviselői.
2010. február 26. péntek 11:24 - HírExtra
Az eredetileg 1972-ben megjelent dupla albumot sokan a zenekar egyik legjobb munkájának tartják, olyan számok találhatók rajta, mint például a Tumbling Dice vagy a Happy.

A lemezt egy korábban a Gestapo által használt franciaországi villa pincéjében vették fel, amikor Keith Richards gitáros éppen heroin-függőségével küzdött, Mick Jagger énekest pedig "őrületbe kergette" új felesége, Bianca.

Az album felújított változata világszerte május 17-én, az Egyesült Államokban május 18-án jelenik meg. Az eddig nem hallott dalok közé tartozik a Plundered My Soul, a Dancing in the Light, a Following the River és a Pass The Wine.

Jagger korábban nem rajongott a Stones "archívumának" megnyitásáért, mert mint fogalmazott, nem nosztalgia zenekarként, hanem kortársként tekint 1962 óta működő zenekarára. Az énekes azonban most meggondolta magát, és Keith Richards oldalán leporolta a régi dalokat, a Following the River című számhoz még új szöveget is írt.
Az Exile on Main Street új kiadását egy dokumentumfilm teszi teljessé, a filmen ritkán látott régi felvételek mellett friss interjúk is láthatók lesznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását