2024. május 3. - Tímea, Irma

Johnny Depp bajban van

Alig akad olyan színész partnere Angelina Jolie-nak, akit ne hálózótt volna be, ha akarta, épp a tüzes tekintetű Johnny Depp lenne kivétel?
2010. március 7. vasárnap 12:44 - HírExtra
Se szeri, se száma Angelina Jolie hódításainak, ráadásul a vonzó színésznő valódi specialistának tekinthető a foglalt férfipartnerek becserkészésében. Jelenlegi párját, Brad Pitt-et a Mr és Mrs Smith forgatásán csaklizta el Jennifer Anistontól, a legfrisseb pletykák szerint pedig Mick Jaggert is behálózta néhány évvel ezelőtt, szintén egy forgatás közben. Az ügy pikantériája, hogy liezonjuk közben a Rolling Stones frotemberére otthonában várt párja, Jerry Hall, majd későbbi románcuk alatt L’Wren Scott.

Jolie első férjével, Billy Bob Thorntonnal, Laura Dern egykorvolt szerelmével ugyancsak egy hollywoodi alkotás, a Pushing Tin alatt jött össze, de leszbikus kapcsolatát is egy mozinak köszönheti: Jenny Shimizuval a Foxfire alatt ismerkedtek meg. Akkor is éppen forogtak a kamerák, amikor a Nagy Sándor, a hódító készítése alatt Angie egy szerelmi háromszög szereplője lett Colin Farrellel és Oliver Stone-nal.

Talán a fenti felsorolásnak is köszönhető, hogy Vanessa Paradis finoman szólva sem ugrott ki a bőréből, mikor megtudta, hogy gyermekei apja, Johnny Depp erotikától túlfűtött szerelmi jelenetben vesz részt Jolie-val. Az énekesnő őrületes jelenetet rendezett, és arra kérte párját, hogy hagyja el a helyszínt, hagyja faképnél a stábot. A Karib-tenger kalóza pedig beijedt, és elkezdett azon dolgozni, hogy kiléphessen a filmből.

– Vanessa őrjöngött, mikor meglátta, hogy kedvese milyen forgatókönyvet írt alá. Az egyik jelenetben a meztelen Angelina-t kell megölelnie a zuhany alatt, és ez kiverte a biztosítékot. Folyamatosan nyomás alatt tartja Deppet. Johnny megijedt, megpróbál kikerülni a moziból, de ez szinte lehetetlen. Már több, mint egy hónapja mindenki azon dolgozik, hogy minél jobb alkotás szülessen – árulta el egy bennfentes a Postnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását