2024. április 29. - Péter

Elment az esze Angelina Jolienak?

Hetek óta cikkezik róla a bulvársajtó, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt fiúnak vagy lánynak neveli a tündéri Shiloh Nouvel-t.
2010. március 9. kedd 10:05 - HírExtra
Nem elég, hogy Shiloh Nouvel testvérével, az örökbe fogadott Zaharával ellentétben állandóan farmerban és kapucnis pulcsiban közlekedik, még a haját is úgy viseli, mint egy vele egykorú kisfiú? - háborog a heccmédia. Egyes "jól értesült" orgánumok már azt is hallani vélték, hogy a babaarcú szőke csöppséget édesanyja Johnnak hívja.

"Egyszerűen hihetetlen, mit művelnek ezzel a kislánnyal. Miközben Zahara úgy jár-kel, mint egy kis hercegnő, Shilohról senki nem mondja meg, hogy lány. A bátyjai szekrényéből lopkodja a ruhát, és nem hajlandó babázni, neki műanyag kard kell" – mesélte a család egy "barátja", aki szerint "ez nem normális dolog".

Azért maradjunk annyiban: ha választani kellene, hogy a hollywoodi sztárkettősnek, vagy a bulvársajtó tisztelt kollégáinak ment-e el az esze, mi az utóbbira tippelnénk...
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását