2024. április 20. - Tivadar

Tóth Gabi esküszik

Tóth Gabi nem követi figyelemmel magyar kolléganői munkásságát, Pinkre, Beyonce-ra és Gwen Stefani-ra esküszik. A Glamour Women of the Year legjobb énekesnőnek járó díját Péterfy Borinak adná az egykori megasztáros lány hitelessége miatt.
2010. március 10. szerda 17:59 - HírExtra
Tóth Gabi erőteljes, egyedi hangja mellett őszinteségével és vadóc természetével vált ismertté. A fiatal énekesnő is jelölt az idei Glamour Women of the Year legjobb énekesnői kategóriájában. Gabi elárulta, ha ő ítélné oda az elismerést, nem sokat gondolkozna.

„Egyértelműen Péterfy Borinak adnám a díjat. Nagyon tehetséges előadónak, énekesnek tartom, aki számomra hiteles. Úgy tudott betörni egyedi stílusával, hogy nem egy jól kitalált, milliós reklámkampány áll mögötte, csak a dalok és ez nagyon tetszik.” – mondta Tóth Gabi, aki azt is elismerte, nem követi hazai kolléganői munkásságát, inkább a tengerentúlon vannak példaképei.

„Nem követem a magyar énekesnők munkásságát, annyira más stílusban tevékenykedünk. Én a rockosabb vonalat képviselem és szeretném, ha ezt az őszinte, bevállalós stílust végre itthon egy magyar előadótól is elfogadnák az emberek.” – vélekedett az énekesnő, akit Király Linda, Péterfy Bori, Rúzsa Magdi és Zséda mellett jelöltek a legjobb énekesnőnek. – „Nehéz dolgom van a rock zenével, de nem adom fel. Őszinte maradok és remélem, hogy célt érek. A külföldi énekesnők közül is azokat tekintem a példaképemnek, akik hitelesek és a jó hangjuk mellett karizmatikusak és emberiek.

Pink, Beyonce és Gwen Stefani is ezért meghatározó számomra. Vállalják azt, amilyenek és ettől igazán szerethetőek.” – tette hozzá Tóth Gabi, aki elárulta, a díjátadó gálán egy igazán extrém ruhát visel majd, amelyet Forgó Napsugár tervez neki.

Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását