2024. március 29. - Auguszta

Az égieket hívja Hugo Chávez

Az égiekhez rimánkodott Hugo Chávez venezuelai elnök. A "féldiktátor", miután letett felhőfellővési tervéről, újabban Istentől várja az esőt.
2010. március 12. péntek 11:29 - HírExtra
Istentől várja Hugo Chavez az országában uralkodó energiaválság megoldását. Az usaellenességéről híres politikus országát hónapok óta kemény szárazság gyötri, holott igen nagyon nagy szükség lenne az égi áldásra: a dél-amerikai ország a vízierőművek segítségével állít elő áramot... Úgy tűnik, az, hogy sötétség borul a városokra, már a végtelenül "szocreál" Chavezt is imára készteti.

"Meglátjátok, hamarosan elered az eső! Isten bolíviai, ezért nem hagyja, hogy a térség kiszáradjon, Isten nem egy mocsok alak. A természet velünk van, barátaim" - bíztatta híveit a szocialista vezér például egy atlétáknak tartott rendezvényen.

"Ez olyan, mint a diéta: vissza kell fogni a fogyasztást" - poénkodott igen gyengén Chavez, aki korábban egyébként már több takarékossági intézkedéssel sokkolta népét. Tavaly ősszel azt javasolta választóinak: fürdés helyett inkább zuhanyozzanak, mert azzal kevesebb vizet fogyasztanak. Újabban azt szeretné törvénybe foglalni, hogy országa időzónát váltson: a jelenlegihez képest 30 perccel állítaná előre az órákat.

Hogy miért? Mert abban bízik, ha korábban kelnek és fekszenek az emberek, kevesebb áramot fogyasztanak...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását