2024. május 17. - Paszkál

Ismét a kukában végezte egy választási molinó

Megrongálták Tasó László, Hajdú-Bihar megye 4. számú egyéni országgyűlési képviselői választókerületében induló Fidesz-KDNP-jelölt választási plakátjait és molinóit; a politikus feljelentést tesz az ügyben a rendőrségen.
2010. március 18. csütörtök 20:45 - HírExtra
Tasó László, Nyíradony polgármestere csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: "támogatói felajánlásokkal készített nagy értékű molinókat, furnérlemezre ragasztott plakátokat tettek tönkre és rongáltak meg tematikusan Bagamérban, Hajdúhadházon, Nyírábrányban, Nyíracsádon, Újlétán és Vámospércsen".

Eleinte még "hagyományos" mértékűnek tűnt a károkozás, de mára már "világosan látszik", hogy azt "szervezett formában" követték el - tette hozzá.Tasó László felszólította a jelölteket, tartsák tiszteletben a választások tisztáságának követelményét.

Néhány nappal korábban a 4. számú, Hajdúhadház központú választókerület szocialista képviselőjelöltje, Juhászné Lévai Katalin jelentette be, hogy megrongálták, kukába dobták a választási molinóit. Az MSZP jelöltje is feljelentést tett a rendőrségen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását