2024. május 16. - Mózes, Botond

Videó! Tóth Vera kalandja a travival!

Az ex-Megasztár nagy kalandon van túl. Tóth Vera ugyanis Las Vegas-ban járt, és Zimány Lindához hasonlóan, Ő is rettentő sok élménnyel ért haza.
2010. március 18. csütörtök 10:56 - HírExtra
Az énekesnő abban a szállodában szállhatott meg, ahol a Másnaposok c. filmet forgatták, de találkozott Madonna és Tina Turner transzvesztita megfelelőjével is. Az énekesnő pénztárcája sem lett egyébként sokkal laposabb a túra miatt: egy amerikai barátja látta vendégül, és a játékgépek sem ejtették rabul!

Már a nagy utazás előtt bajba keveredett a Megasztár győztese, ugyanis másodperceken múlott, hogy nem késte le a Las Vegasba tartó gépét. „Amikor leszálltam New Yorkban, a jegyemen az szerepelt, hogy a 15-ös kapunk kell bemennem, oda is mentem, de nem történt semmi. A körülöttem lévő kolumbiaiaktól próbáltam segítséget kérni, de ők nem tudtak angolul.”

Végül Vera a felszállás előtt néhány másodperccel tudta meg, hogy a gép máshonnan indul. „Megkérdeztük a jegykezelőt, aki azt mondta, hogy a gép már fölszállt. Aztán pontosított, hogy csak 3 másodperc múlva száll föl, úgyhogy fölkaptuk a csomagjainkat, és rohantunk a gépre!” - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tóth Vera.

Verának leginkább az tetszett, hogy ugyanabban a szállodában szállt meg, amiben a Másnaposok című filmet forgatták, ráadásul a szobája is amellett a szoba mellett volt, ahol a film készült. „Néztem a szálloda tévéjét, hogy ki szálltak meg itt eddig, Jennifer Lopez, Ben Affleck amikor még együtt voltak, fantasztikus érzés volt. Tényleg olyan helyen szálltam meg, ahol már minden sztár volt.”

Vera még Tina Turnerrel és Madonnával is találkozott, persze nem személyesen. „Transzvesztiták voltak beöltözve Madonnának és Tina Turnernek, egyszerűen nem hittem el, azt hittem, hogy ők állnak ott!” - meséli a tabutv.hu riporterének az ex-Megasztáros.

Azt is megtudtuk, hogy Las Vegas nem is olyan drága, ha az ember nem játszik, még a szállodai szobák ára sem olyan megfizethetetlen, mint azt hittük. Igaz, Veráék szobája egy éjszakára 1000 dollár volt, bár Vera szerint ez sem biztos, lehet, hogy csak az amerikai barátja akart valami nagyot mondani.

A travikalandot itt tekinthetik meg.

Forrás: Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását