2024. május 14. - Bonifác

Munkáspárt: elúszott az országos lista

A Magyar Kommunista Munkáspártnak (Munkáspárt) négy területi választókerületben van meg a szükséges számú jelöltje ahhoz, hogy területi listát állíthasson- derül ki az Országos Választási Iroda (OVI) internetes tájékoztató oldalának hétfő délutáni adataiból.
2010. március 22. hétfő 17:55 - HírExtra
A www.valasztas.hu szerint a Munkáspárt Baranyában 1, Békésben 1, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 3, Csongrádban 1, Fejérben 1, Győr-Moson-Sopronban 1, Jász-Nagykun-Szolnokban 4, Nógrádban 2, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2 jelöltet tudott állítani.

Ez azt jelenti, hogy a pártnak négy megyében - Borsodban, Jász-Nagykun-Szolnokban, Nógrádban és Szabolcsban van meg a szükséges számú jelöltje ahhoz, hogy területi listát tudjon állítani. Az OVI tájékoztató adatai szerint a pártnak eddig három területi listáját vették nyilvántartásba a területi választási bizottságok.

Budapesten 8, Baranyában 2, Bács-Kiskunban 2, Békésben 2, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 3, Csongrádban 2, Fejérben 2, Győr-Moson-Sopronban 2, Hajdú-Biharban 2, Hevesben 2, Jász-Nagykun-Szolnokban 2, Komárom-Esztergomban 2, Nógrádban 2, Pest megyében 4, Somogyban 2, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2, Tolna megyében 2, Vas megyében 2, Veszprémben 2 és Zalában 2 jelölt szükséges a területi lista állításához. A területi listákat hétfő 16 óráig lehetett bejelenteni az illetékes választási bizottságoknál.
Az a párt, amelyik hét területi választókerületben listát tudott állítani, jogosult arra, hogy országos listát állítson.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását