2024. május 2. - Zsigmond

Rob, a magányos vámpír

Robert Pattinson napjaink üdvöskéje egyre magányosabban érzi magát, mióta befutott, mint a Twilight-saga szerelmes vámpírfiúja, Edward Cullen.
2010. március 22. hétfő 12:09 - HírExtra
A színész néhány évvel ezelőtt szinte ismeretlennek számított a filmiparban. Mára már változott a helyzet, ugyanis mostanában két kézzel kapnak utána a rendezők. Lányok milliói rajonganak érte, azonban a hirtelen siker rejtőzködésre kényszeríti, szinte alig mer kimenni már az utcára, hiszen a globális sztárság árnyoldala, hogy mindenki felismeri, így nem tud feltűnés nélkül a tömegben elvegyülni. A vegetáriánus vámpírt megformáló brit színész elárulta, hogy csak lezárt biztonsági őrökkel védett forgatási helyszíneken tud pihenni, máshol ugyanis nem érzi magát biztonságban, éppen ezért már társaságba sem jár.

„Mindig is egy kicsit visszahúzódóbb voltam, szóval nincs nagy különbség a mostani és a régi énem között. – nyilatkozta Rob - Mindig jobban éreztem magam a forgatásokon, mint kint az életben. De most még nyugodtabb nekem itt bent, mint interjúkat adni és olyanokkal beszélgetni, akiket nem is ismerek.”
Forrás: twilightmovie.lapunk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását