2024. március 29. - Auguszta

Simonka: "Karsai a lejáratásomat tervezi"

Simonka György, Mezőkovácsháza és környéke Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltjének állítása szerint "a lejáratását szervezi" az MSZP-s Karsai József, aki szintén ott, Békés megye 7-es számú választókerületében indul az áprilisi parlamenti választáson.
2010. március 23. kedd 13:32 - HírExtra
Simonka György az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a tudomására jutott információk alapján Karsai József "titkosszolgálati és maffiamódszerek alkalmazásával, kémtörténetbe illő dolgokat tervez". Példaként említette a hozzátartozóit célzó támadásokat, azt, hogy Karsai József hamis tanúkkal és bizonyítékokkal bűncselekmény gyanúját keltené, manipulált hang- és képanyagok készítene, valamint kábítószert rejtene el az autójában.

"Ezért a családom és önmagam védelme érdekében a rendőrséghez fordultam védelemért. A rendőrség sajnos kérésemre nem tud teljes körű védelmet nyújtani" - közölte, hozzátéve, hogy emiatt a közvéleményhez fordulva kéri Karsai Józsefet: folytasson tiszta kampányt.
Simonka György beszámolt arról is, hogy az elmúlt hónapokban több mint tíz feljelentést tett Karsai ellen "hazugságok és rágalmak terjesztése miatt".

Békés megye 7-es számú választókerülete húsz települést foglal magában. Közülük tíz polgármesterének aláírásával kedden egy február 25-i keltezésű nyilatkozat érkezett az MTI-hez, amelyben az aláírók közlik: elhatárolódnak Karsai József szerintük "durva, rágalmakat tartalmazó kampánynyilatkozataitól".

Karsai József az MTI-nek érdemben nem kommentálta Simonka György közleményét, mint mondta, nincs hozzáfűznivalója "ilyen hülyeségekhez".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását