2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bombanőkkel támad az Al-Kaida

Plasztikai sebészek segítségével robbanóanyaggal megtöltött mellimplantátumokat ültet be öngyilkos merénylőibe az Al-Kaida- jelentette a brit titkosszolgálat.
2010. március 26. péntek 12:26 - HírExtra
Bin Laden forradalmi újítása: megalkotta az igazi bombanőt. Brit kémek jelentése szerint Nagy-Britannia legjobb kórházaiban tanult plasztikai sebészek hazájukba visszatérve a terrorszervezet öngyilkos női merénylőibe robbanóanyaggal töltött mell-implantátumokat építenek be. Információik szerint a sebészek az öngyilkos férfi merénylők fenekébe tudják beépíteni a robbanószerrel ellátott implantátumokat.

A megdöbbentően radikális új taktika igazi veszélyforrást jelent a terrorizmus ellen vívott küzdelemben, ugyanis a reptéri testszkennerek képtelenek 100%-os hatékonysággal kiszűrni az implantátumokba töltött folyékony robbanószereket.

Az MI5 (brit titkosszolgálat) a tavaly decemberi merényletkísérlet után kezdett nyomozni a témában. Mint emlékezetes, tavaly karácsonykor a nigériai származású, Londonban tanult és Jemenben kiképzett Umar Farouk Abdulmutallab nagyon közel került ahhoz, hogy felrobbantson egy Amszterdamból az Egyesült Államokba tartó utasszállító repülőgépet. A férfi robbanóanyagokkal töltött alsónadrágot viselt. 
Forrás: The Daily Telegraph/Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását