2024. május 18. - Erik, Alexandra

Delhusa Gjon nem volt jó kisfiú?

A zenész néhány héttel ezelőtt még szerelmi viszályaival járta körbe a sajtót, viszont most úgy tűnik, hogy újra kibékültek.
2010. március 29. hétfő 19:14 - HírExtra
A pár úgy érzi, újraéledhet öt évig szüneteltetett házassága. A közös gyerekek eddig is összekötötték az énekest és volt feleségét, de most a régi érzelmek is fellángoltak. "Nagyon csendesen mentem el annak idején, és most sem kellett békülni. Egyre többet kellett beszélgetni, és egyszer csak azt vettük észre, hogy jó fej a másik!" - meséli a tabutv.hu riporterének Delhusa Gjon, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén beszélgettünk.

"Gyakorlatilag amíg mi távol voltunk, addig láttam néhány fiatal férfit Zsuzsa közelében, de nem voltam féltékeny. Azt sem mondhatnám, hogy én jó kisfiú voltam. Nem voltam sem jobb, sem rosszabb, mint bármelyik más művésztársam! Mindenesetre most óvatos megközelítés van. Most azért van nyugodtabb állapot, mert tudom, hogy Ő is kiszaladhatta magát, én is kiszaladhattam magam, és amikor már mi egymás mellé ülünk, akkor nem kell félni attól, hogy ebbe valaki beavatkozik!" - osztotta meg a tabutv.hu.hu-ra klikkelőkkel a zenész.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását