2024. április 25. - Márk

Szőröset nyalatna velünk Maya Gold

Nem majmolják Kate Mosst a magyar celeblányok: továbbra is gyantáznak, borotválnak, irtják ahogy csak tudják. Dundika, Maya Gold és a többiek szőrmentesen vágnak bele a tavaszi zsongásba. Nem így Kiszel Tünde: egyedül ő üdvözölte a híres topmodell fanszőr retróját.
2010. március 29. hétfő 07:59 - HírExtra
Nő a szőr Európában

Mint a Velvet.hu a napokban megírta, Kate Moss visszahozza a divatba a fanszőrzetet. A modell a Vogue Hommes International új száma kedvéért ismét állást foglalt a fanszőrzet mellett.
A tengerparton készült fotókon a mai közízlés számára meghökkentő méretű szőrpamacsban gyönyörködhet a nagyérdemű olvasó (néző).

A modell nemrég az egy éves fennállását ünneplő Love magazinnak is levetkőzött hét szupermodell társával együtt. Rajta kívül több modell is- például Daria Werbowy- láthatóan a természetesség mellett demonstrál.

Úgy tűnik, nyugaton már forradalmat csináltak a modellek merész, már-már a pornográfia határát feszegető fotósorozataikkal, a legnagyobb bulvárlapok tartják napirenden a témát.

Csupasz a magyar ugar

De mi a helyzet itthon? Elérte-e már a futótűzként terjedő bozótláz a hazai sztárvilágot? A Hírextra erre volt kíváncsi, amikor feltette a nagy kérdést a legizgatóbb magyar playmateknek, pornósztároknak, modelleknek: kopasz még az a barack vagy már pihédzik az álla?

A meghökkentőnek tűnő kérdésre volt, aki azonnal lecsapta a telefont, mások „asztalborogatást” helyeztek kilátásba, de büszkén jelenthetjük, vannak bevállalós lányaink is.

Virág megkapja

Első áldozatunk Voksán Virág volt. Érdeklődésünkre -kedvet kapott-e Kate Mosstól a szőrretróra- nagyon meghökkent az 5 férfit is bevállaló celeb. „Kétlem, hogy bármilyen portáltól telefonálnál...” válaszára már a Hírextra tudósítója is megijedt, hiszen Virág véleménye nélkül herélt lenne cikkünk.

Így elmagyaráztuk neki, hogy mi történik tőlünk nyugatra. Hogy az a híres topmodell, akiről talán ő is hallott, a Kate Moss, bizony mostanában szembetűnő bozonttal fényképezteti magát és ebben egyre többen követik. Ezek után már nem telefonbetyárként állt szerkesztőségünkhöz, csak annyit kért, hogy válaszát szó szerint idézzük. Hát megkapja:

„Hát ez nagyon gáz. Én nem pártolom a szőrösséget egyáltalán. Nem vagyok a híve a szőrösségnek. Ezzel szerintem mindent elmondtam. Én abszolút nem vagyok szőrös és nem is kívánok az lenni...”

Maya Gold tanácsa

Kovi legforróbb üdvöskéjét, Maya Goldot is megkerestük. A kérdés még számára is felvezetést igényelt. Harsány nevetésben tört ki a hír hallatára, majd örökre letette voksát a gyanta mellett. Azt is kizártnak tartja, hogy a pornószakmába visszatérjen a 80-as évek szőrmániája.
Ennyivel azonban nem elégített ki minket a híres pornósztár, ezért tovább nyaggattuk. Kemény válaszát nem kommentáljuk: „Figyelj, azt ajánlom menj el, oszt nyalj ki egy olyan nőt, aki tök szőrös, majd nyalj ki egy olyat, aki le van gyantázva és akkor meglátod a különbséget.”

Dundika pamacsa

Maya Gold tanácsával a zsebében izgatottan tárcsázta Dundikát e sorok írója. Kedves hangjával készségesen kielégítette (majdnem) minden kívánságunkat: „ Nekem nagyon jó ez így ahogy van, én ezt abszolút nem szeretném visszahozni a divatba. Úgy gondolom, hogy akinek a pamacs bejön és tetszik, az nem a divat miatt fogja visszanöveszteni magán. Úgy vagyok vele, mint a divattal. Hiába menő most a válltömés, én nem szeretem, ezért nem hordok ilyen ruhákat. Nekem sokkal kényelmesebb így (itt már puncikájára gondol a playmate), nem fogok divatból pamacsot növeszteni.”

„Azt mondom, hogy manapság a férfiak nagy része nem a csupaszt szereti, hanem ha valami kis-pici valami ott van. Amikor fiúkkal vagyok és olyan újságot lapozunk, amiben egy régi ikon bukkan elő, akkor szörnyülködnek, hogy mekkora bundájuk volt. Én nem tudom elképzelni, hogy 2010-ben ezt vissza lehessen hozni a divatba. Nekem már az is zavaró, ha egy milliméternyi dzsumbuj is ott van.”

Regina haragja

Dukai Reginát rosszkor kerestük, rossz helyen. Többszöri figyelmeztetésünk ellenére is ragaszkodott hozzá, hogy magyarázkodás nélkül tegyük fel neki kérdésünket, meg is lett a hatása:
„Te most komolyan erről készítesz interjút velem? Nem szeretnék erről beszélni, nem is értem, hogy gondoljátok!”

Horváth Évi magánügye

Sajnos Horváth Évánál sem tárcsáztuk nagyobb sikerrel, de mentségére legyen mondva, topmodellhez méltóan képben van nemzetközi sztárvilág híreivel: „mindenkinek egyéni döntése, hogy ki mit szeret, ez magánügy. Én is olvastam ezt a cikket, át is siklottam rajta.”

Tünci őszintéje

Lógó orral folytattuk a munkát és ki más aranyozta volna be napunkat, ha nem mindig készséges Tündénk.

Abban kételkednénk, hogy naprakész információkkal rendelkezne a legújabb fazontrendekkel kapcsolatban, mindenesetre feszült figyelemmel hallgatta végig hosszú bevezetővel megtámasztott kérdésünket, amelyre őszintén válaszolt:

„én a természetesség híve vagyok és abszolút egyetértek Kate Moss-szal. Teljesen fölösleges leborotválni mindent, bár a pedofiloknak ez nyílván tetszik. Na azért a hónaljat, lábakat, bikinivonalat borotválom, a többit szépen fazonra nyírom, de intimebb dolgokat nem árulok el. Úgy veszem észre, hogy a férfiaknak sem az agyoncsupaszított nők tetszenek, szerintem neked se tetszik egy csodálkozósra trimmelt szemöldökű lány!”

Kiszel Tünde a férfiakról is nyilatkozott: „náluk ez más, kifejezetten férfias dolog a szőr! Nem azt mondom, hogy a szőrös hátú gorillákat szeretem, de ne csupaszítsa le például a lábát vagy a mellkasát egy férfiember.” 
Forrás: Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását