2024. március 29. - Auguszta

Jön a Motörhead!

Idén visszatér a Hegyalja Fesztiválra a Motörhead, először lép fel Roots Manuva, de a legnépszerűbb magyar zenekarok sem maradnak ki a felhozatalból, ott lesz például a Budapest Bár, a Csík Zenekar és a Tankcsapda is július 14. és 18. között Tokajban.
2010. március 31. szerda 20:00 - HírExtra
A szervezők szerdai közleményükben emlékeztetnek arra, hogy az idén 35 éves brit rockbanda négy év után tér vissza ismét a Hegyalja Fesztiválra. A szigetországból érkezik a londoni hip-hop fenegyereke, Roots Manuva is, akit a The Times a városi Anglia hangjának nevezett, olyan hangnak, amely "a lepukkant utcák sarkaitól egészen a legnagyobb arénákig sodorja a hallgatót". Szintén a brit felhozatalt erősíti a nu-jazz képviselője, a Herbaliser.

A vidám és energikus zenék kedvelőit várja majd a finn Disco Ensemble, amely május végén megjelenő The Island of Disco Ensemble című albumával érkezik a Hegyaljára. A heavy metal rajongói a Motörhead mellett a német Illdisposed és a hazai, bár jelenleg Berlinben "állomásozó" Ektomorf zenéjére is tombolhatnak.

A magyar zenekarok közül nem maradhat ki a fesztiválon fellépők sorából a Tankcsapda és a Quimby, ott lesz Péterfy Bori és a Love Band, a Csík Zenekar, a Kiscsillag, a Kispál és a Borz, de a Budapest Bár is teljes létszámban részt vesz a Hegyalján.

A szervezők idén nyáron a bluesrajongóknak is készültek meglepetéssel: a Tátrai Band egyetlen nyári fellépése helyszínéül a Hegyalja Fesztivált választotta - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását