2024. április 28. - Valéria

Tony Blair: a húsvéti pánik

Tűzoltók csatlakoztak Tony Blair és neje húsvét hétvégi reggelijéhez, miután a kenyérpirítóból kiáramló füst miatt működésbe lépett a tűzoltósághoz is bekötött riasztó.
2010. április 5. hétfő 16:21 - HírExtra
A brit sajtó hétfői beszámolói szerint az incidens az előző brit kormányfő és felesége, Cherie Blair vidéki rezidenciáján történt. A pontos okokról eltérnek a híradások; egyes lapok szerint kigyulladt a kenyérpirító, mások szerint a túlhevült berendezésnek inkább csak füstje volt, semmint lángja.

A riasztó mindenesetre bekapcsolt, és - miután kiemelt műemlékvédelmi épületről van szó - azonnal három tűzoltóautó indult a Buckinghamshire grófságbeli, hatmillió font (1,8 milliárd forint) piaci értékű, XVII. századi családi otthonhoz.

Cherie Blair igyekezett elejét venni a felesleges kivonulásnak, és telefonon értesítette a helyi tűzoltóságot, hogy nincs komolyabb baj, de addigra egy egység már a helyszínre érkezett. A két másik tűzoltóautót visszahívták a bázisra.

A The Daily Telegraph - a legnagyobb konzervatív brit napilap - hétfői kommentárja szerint mindazonáltal az eset aligha teszi népszerűbbé Blairéket az Oxford közelében fekvő, festői Wotton Underwood falucskában, amelynek lakói már eddig is panaszkodtak, hogy a volt kormányfő és családja beköltözése óta folyamatos fegyveres rendőri jelenlétet kell elviselniük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását