2024. május 19. - Ivó, Milán

Nyolcmilliót követel feleségétől Komár László

Komár László úgy érzi, felesége félrevezette, és a közös kasszát is lenyúlta. A válóperes tárgyalást Erzsi születésnapjára tűzték ki - írta a Blikk.
2010. április 6. kedd 09:39 - Sarkadi-Nagy Márton
"Sírva-ríva mondja mindenkinek könnyek között, hogy mennyire szeret engem, s ha leraknám a poharat, és elvonókúrára mennék, akkor azonnal visszajönne hozzám. Ennek ellenére totális támadást indított a cégeim ellen, amelyekben társtulajdonos valamilyen arányban, de érdemi munkát sohasem végzett bennük. A cégem ugyanis abból áll, hogy  a fellépésem után számla ellenében gázsit veszek fel, más tevékenysége nincs" – panaszkodott Komár a Blikknek.

"Erzsi félrevezetett engem abban is, hogy a válóperes tárgyalást már januárban elkezdjük. Ő már teljesen közömbös számomra, de a kislányunk, Karolina nagyon hiányzik. A válás kimondása után a következő harc érte indul majd. Balázs fiam, aki 9 év után tért haza Ausztráliából látogatóba, szintén bizonyítani fogja, hogy milyen apa vagyok: két diplomát adtam a fiam kezébe."

Komár úgy gondolja, Erzsi a pénzért könyörögte vissza magát, majd a közös vagyonra rátette a kezét. Az énekes hat-nyolc millió forintot követelne a béküléshez vezető első lépésként.

"Erzsi a bíróságon már elmondta, hogy havi fizetést követel visszamenőleg, kamatokkal. A ruháim mosásáért, vasalásáért, amit legtöbbször nem is ő csinált" - részletezte Komár László a válási csetepaté részleteit  - "Várom, hogy lassan talán a házasságon belüli szexért is fizetést kérjen. Ez is a bosszú része, és bizonyíték Erzsi színjátékára. Távoltartási, garázdasági eljárást indított ellenem, és emiatt még elmeorvosi vizsgálatra is küldtek. Az eredmény szerint normális vagyok, de a feleségemet eddig még senki sem vizsgálta. Pénztárcának használt, de ezt a bukszát most elvesztette. Annyit kap, amennyi törvényesen jár, egy fillérrel sem többet. Utolsó ajándékom: a születésnapjára tűzték ki a válópert." -írta a Blikk.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását