2024. május 5. - Györgyi

A Barátok közt sztárja esküvőre készül!

A Barátok Közt Szentmihályi Zsófija belevetette magát az esküvői előkészületekbe! Egyelőre nem saját lagziját szervezi, új vállalkozást indított, esküvőszervezőnek állt.
2010. április 8. csütörtök 11:20 - HírExtra
– Tulajdonképpen egy barátnőm adta az ötletet, amikor nemrégiben felkért, hogy segítsek neki megszervezni az esküvőjét. Sikerült mindent olyan gyorsan elintézni, hogy felmerült bennem, miért ne csinálhatnám ezt vállalkozásként is? Kikértem a barátaim, a családom véleményét, akik teljes mértékben támogatnak, és én is úgy gondolom, hogy nincs vesztenivalóm. Szerencsére már az első megrendelőm is megvan – mondta nagy örömmel Kiss Ramóna.

A Barátok közt színészei közül nem ő az egyetlen, aki a szappanopera mellett egyéb megélhetési forrást is biztosított magának. Sorozatbeli partnere, Rékasi Károly (47) nemrégiben egy pálinkafőzde üzemeltetésébe társult be. - írja ma reggel a Blikk

– Egyrészről a kényszer, másrészről pedig a lekötetlen energiánk miatt gondoltuk azt Encivel, hogy belevágunk ebbe a vállalkozásba. A mai világban ugyanis csak egy biztos, a bizonytalanság. És mivel két gyerekünk van, akikért felelősséget vállaltunk, nagyon fontos számunkra, hogy több lábon álljunk – mondta a Blikknek Rékasi Károly. A Vili bácsit alakító Várkonyi András (60) hamarosan saját lemezével lepi meg a rajongóit. Első lemeze kedvenc italáról, a borról szól.

– Világéletemben több dolgot csináltam egyszerre. Ezt a lemezt már régóta terveztem, és szerencsére a vidéki fellépéseim során mindig kaptam egy kis megerősítést, hogy véghez kell vinni a tervem. Egy-egy dalt mindig előadok a közönségnek, akik a fellépés után kérdezgetik, meg tudják-e venni ezeket lemezen is – magyarázta Várkonyi.

Hozzá hasonlóan – másodállását tekintve – R. Kárpáti Péter (46) sem szakadt el teljesen szakmájától. A Berényi Andrást alakító színész menedzserként tevékenykedik, egyebek mellett MC DC útját is ő egyengeti.

– Egy műsorajánló irodáról van szó, amellyel én már elég régóta foglalkozom. Ha egy rendezvénynek egy jó produkcióra vagy műsorvezetőre van szüksége, akkor megpróbálok számukra olyat ajánlani, aki minden szempontból megfelel – mondta R. Kárpáti Péter
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását