2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Orbán: nem kérünk száz napot!

A Fidesz nem kér türelmi időt, nem kér száz napot - jelentette ki Orbán Viktor pénteken a TV2 Tények című műsorának adott interjúban, amely a csatorna honlapján is megtekinthető.
2010. április 9. péntek 20:21 - HírExtra
A Fidesz elnöke elmondta: "szép eredménynek" egy olyan parlamenti többség megszerzését tartaná, amely elegendő lenne ahhoz, hogy a Fidesz a saját programját végre tudja hajtani, és ne kelljen mindenfajta kompromisszumokkal engedményeket tenni. "Dolgozni akarunk azonnal; még mielőtt a kormány felállna, már dolgoztatni szeretnénk a parlamenti képviselőket" - emelte ki.
Hangsúlyozta: ha kormányra kerülnek, több azonnali intézkedést foganatosítanak, példaként említette, hogy az indokolatlan, teljesítmény nélküli végkielégítéseket azonnal le kell majd állítani, az ilyen kifizetéseket vissza kell venni.

Ugyanakkor kérdésre válaszolva elmondta: lesznek kevésbé népszerű intézkedések, az irány azonban nem lehet a megszorítás.

Az adócsökkentésről szólva a pártelnök kifejtette: vita van a "leendő kormányzó erőn" belül arról, hogy melyek azok az adócsökkentési, adóátalakítási lépések, amelyeket már év közben meg lehet tenni, és melyek azok, amelyekkel meg kell várni a következő költségvetési évet. Vagyis az adók egy részét már júliusban, a másik részét jövő januárban csökkentenék.

Kormányának lehetséges névsorát tudakoló kérdésre Orbán Viktor a Tényeknek azt mondta: minden találgatást cáfol, "még akkor is, hogy ha egyébként a találati arány ebben a papírban nem olyan rossz".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

z_zalai
2010. április 10. 14:37
Dolgozzatok Viktor, nagyon várja már a nép, ne okozzatok csalódást, bízunk bennetek!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását