2024. május 12. - Pongrác

Választás: újabb kampánycsend-sértés

Kampánycsend-sértésről érkezett bejelentés a Somogy megyei 4. választókerületben; a balatonboglári választási irodához Somogyvárról érkezett kifogás amiatt, hogy valaki elektronikus levélben kampányolt egy párt mellett.
2010. április 11. vasárnap 16:00 - HírExtra
Friss Attila, a helyi választási iroda helyettes vezetője az MTI-nek elmondta: a bejelentő az e-mailt továbbította a választási bizottsághoz is, amely megállapította a kampánycsend-sértést és viszont-e-mailben felszólította körlevél küldőjét, hogy hagyja abba a kampányolást.

Lukács Zoltán, a Somogy megyei területi választási iroda jogi helyettese egy másik, a választási bizottság hatáskörébe nem tartozó bejelentésről számolt be.

Tájékoztatása szerint a nagyatádi jegyző azzal hívta fel a megyei választási bizottságot, hogy ismeretlen személy leragasztószalagozta az egyik, választáson részt vevő párt irodáját.

Ez az ügy nem tartozik választási bizottság hatáskörébe, ezért a jegyző felvette a kapcsolatot a rendőrséggel - közölte Lukács Zoltán, akinek egyéb, a megyében 15 óráig történt kampánycsend-sértésről nem volt tudomása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását