2024. április 25. - Márk
Laár Andrást legtöbben a KFT együttesből ismerik, hiszen anno nagy slágereikkel, mint például a „Balatoni nyár” vagy az „Afrika”, sokak szívébe belopták magukat.
2010. április 17. szombat 08:30 - Gedeon Beatrix
-A hivatásod hogyan határoznád meg? Zenész, humorista, Buddhista pap, asztrológus?

-Azt gondolom minden együtt, a sok rész között nincs különbség, mind az egyéniségemnek a különböző színekbe való kivetülése. Mostanság leginkább a világnézeti kérdések érdekelnek és a jelenlegi életem mélységeit kutatom. A „titkos” összefüggéseket vizsgálgatom és ehhez természetesen legközelebb a Buddhizmus válaszaival tudok eljutni. Emellett pedig van egy sajátos Istenhitem, ezért én úgy fogalmaznék, hogy ökomenikus vagyok.

Léteznek csodák

-Elmesélnéd a csodás gyógyulásod, amely egy mantrának volt köszönhető?

-Mindig is a természetes gyógymódokban hittem és éveken át sikerült is kezelgetnem a porckorongsérvem, de aztán 2002-ben elérkezett egy olyan stádiumba, amikor két héten keresztül egyfolytában annyira fájt, hogy csak ágyban, hanyatt fekve tudtam létezni. Akkor meglátogatott engem egy barátom Krisnanand, aki a „Jóga a mindennapi életben” jógairányzat hazai vezetője. Majd két nappal később felhívott, hogy a jógásokkal épp szertartást tartanak és a gyógyulásomért mantrát énekelnek. Ettől én rendkívül meghatódtam, hiszen nagyon felemelő volt számomra, hogy ismeretlen emberek értem imádkoznak. Ezután egy perccel pedig kiszálltam az ágyból, gyakorlatilag gyógyultan. A fájdalom 70%-ig elmúlt a lábam megtartott és tudtam újra járni. Meglepődtem, de tisztában voltam azzal, hogy csodák léteznek!

-A lemezeden melynek címe Tündértantra, ilyen gyógyító énekek is hallhatóak?

-Igen, abszolút ezért is ajánlom mindenkinek, hiszen olyan mantrák és indiai dalok hallhatóak rajta, amelyek boldogabbá és egészségesebbé tehetnek mindenkit, amellett hogy a lelket is simogatják és pozitív hangulatot teremtenek.

-A nyugati világi életbe hogyan tudod beilleszteni ezt a fajta keleti vallási vonalat?

-Nekem ez nem ment nehezen, hiszen evidens volt, hogy itt ebben a világban kell keresnem az utam. Én nem akartam elvonulni, hanem itt akartam megtalálni a harmóniát a világgal. Ebben a közegben szerettem volna megválaszolni azokat a fontos kérdéseket, amelyek mindig is izgattak, például a szerelem és a női-férfi kapcsolat, amely egyáltalán nincs megoldva ezekben a nyugati társadalmakban.

Szeretni kell a másikat


-Szerinted mi a legnagyobb hiba most a női-férfi kapcsolatokkal?

-A legnagyobb probléma az, hogy győzni akarnak a nemek egymás fölött, amely a legalapvetőbb butaság, hiszen erre nincs szükség, egyszerűen csak szeretni kell a másikat. Fel kell ismerni mi a jó abban a különbségben, amit egy férfi és egy nő egymásnak tud jelenteni. A férfiaknak fel kell hagyniuk az anyagi javak hajszolásával, a nőknek pedig meg kell teremteni a harmóniát és fent kell tartani a szeretet. Akkor leszünk mindannyian boldogok, ha ezt majd egyszer sikerül teljes mértékben megvalósítanunk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását