2024. április 25. - Márk

Ronaldinho, a rajzfilmhős

Ronaldinho kalandjai címmel rajzfilmsorozat készült a brazilok aranylabdás labdarúgójáról; a művet a rendező pénteki bejelentése szerint a jövő héten mutatják be Cannes-ban, fesztivál keretében.
2010. április 17. szombat 10:30 - HírExtra
A televíziós sugárzásra szánt széria 52 darabból áll, az egyes részek 15 percesek, s a nagyközönség, elsősorban persze a gyerekek július elejétől láthatják. A sorozat nemcsak portugálul szólal meg, a bejelentés szerint 37 nyelvre fordították le.

Elképzelhető, hogy a világpremier részeként a Dél-afrikai Köztársaságban is - éppen az ott zajló futball-vb idején - képernyőre kerül majd Ronaldinho, hogy ha már élőben nem teheti, legalább rajzfilmhősként bűvölhesse a labdát. Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya tudniillik mindeddig az "össznépi" nyomás ellenére sem hívta meg a nemzeti együttesbe az AC Milanban légióskodó, olasz klubcsapatában másodvirágzását élő, a selecaóval 2002-ben világbajnok labdarúgót.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását