2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kocsmai pultos lett Csollány Szilveszter!

Csollány Szilveszter, aki sportolóként nemzetünk büszkesége volt, a közelmúltban egy budapesti kocsmában helyezkedett el pultosként. Végleg leáldozott volna Csollány csillaga?
2010. április 20. kedd 11:06 - Patai Zsuzsi
Jó ideje nem hallottunk a Sydneyben olimpiai aranyérmet nyert Csollány Szilveszterről, kivéve azt az alkalmat, amikor a Vacsoracsata című főzőshow-ban csillogtatta meg szakácstudományát. De ezen kívül nem sokat mutatott magából az elmúlt pár évben. Talán nem véletlenül. Az olimpiai aranyéremért járó jutaléknak lába kelt volna?

A HírExtra információi szerint a negyvenéves tornász egy Blaha Lujza tér közelében található kocsmában dolgozik, mint pultos.

Utánajártunk

Meglepő a hír, de igaz. Éles váltás a sport után, az biztos. A HírExtra egyik munkatársának is szervírozott italt. Azt eddig is tudni lehetett róla, hogy nem veti meg a bulizást és az alkoholt, de hogy még fel is szolgálja azt, az már annál inkább csodálkozásra ad okot.

"Engem is szolgált már ki, de nagyfröccs helyett házmestert adott! " - mesélte a HírExtrának Gergő(20), aki teljesen megdöbbent, amikor az egykori olimipiai bajnok tornásztól kapta italát.

Az ex-tornász novemberben nyitotta meg tornasulijának kapuit, akkor elmondta, hogy nem az a célja, hogy bajnokokat neveljen, hanem hogy megszerettesse a gyerekekkel a sportágat, megismertesse őket az alapokkal, és egészségre neveljen. Nem élsportot, hanem tömegsportot akar, s minél többen mennek el hozzá, annál nagyobb a valószínűsége, hogy tehetséges, akár a versenyszerű tornában is sikerek elérésére képes gyerek kerül hozzá.

Azóta úgy látszik pályát váltott. Vagy alapból tévesztett.

Megkerestük Csollány Szilvesztert is a hír kapcsán, kíváncsiak voltunk, mi vette rá erre az éles váltásra. Netán anyagi nehézségekkel küzd? Vagy szimplán csak a pult törölgetése és az italok kimérése lenne élete karrierálma?

Kérdésünkre meglehetősen kelletlenül csak ennyit válaszolt: "Nem szeretnék erről a témáról beszélni".

Nem tagadta, hogy új karrierjét építgetni, nehéz is lett volna, hiszen már számtalan embert szolgált ki. Sőt, az internetes közösségi a portálon, a Facebook-on csatlakozhat bárki az "Akiket már szolgált ki Csollány Szilveszter alkoholtartalmú itallal" csoporthoz. Eddig 26 taggal rendelkezik, de ezúton biztatunk mindenkit a csatlakozásra!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását