2024. április 19. - Emma

Megszűnt a státusza! Csomor Csilla a Magyar Színház ügyről

Még március végén kapott szárnyra a hír, miszerint Gregor Bernadett után Csomor Csilla is közalkalmazotti státusz nélkül maradt a Magyar Színházban.
2010. április 20. kedd 11:40 - HírExtra
"A Magyar Színház a szerelmem, 18 éve ott vagyok tag. Pillanatnyilag a közalkalmazotti státuszom szűnt meg, de ez csak egy formai döntés. Vállalkozói formában folytatom az ottani működésemet, és ez egy nagyobb fajta szabadsággal jár. Most, hogy kiszabadultam a palackból, épp az ürömben az örömet találtam meg!" - meséli a tabutv.hu riporterének a volt Barátok Közt szereplő, Csomor Csilla, aki rendületlen várja az újabb kihívásokat.

A színésznő elárulta, hogy szabadúszónak lenni mindenképp bizonytalanabb, de van egy másik oldal is: az pedig a szabadságérzet. "Azt gondolom, hogy ma már megengedhetem magamnak, hogy szabad ember legyek, vesztenivalóm nincs. Nem fordítok hátat sem a televíziózásnak, sem a színháznak, sem az egyéb megkeressenek. Örömmel mondhatom, hogy én most egy kiegyensúlyozott, boldog ember vagyok, és végre jól érzem magam a magánéletemben is!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Csomor Csilla.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását