2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Horváth Éva vezetheti a Megasztárt?

Hamar munkára találhat Horváth Éva az RTL Klubtól nemrégiben kirúgott szépségkirálynő. Akár az új Megasztárt is vezetheti.
2010. április 22. csütörtök 09:44 - HírExtra
A TV2 tegnap jelentette be, hogy jóval a tervezett előtt elindítja a Megasztár 5-öt. Ám még mindig nincs meg Till Attila műsorvezető társa. Egyelőre válogatást tartanak, a kifejezetten szemrevaló esélyesek között.

„Nagyon sok nőt fogunk megnézni. Neveket nem mondhatok, de annyit elárulhatok, hogy házon belüli TV2-s lányokat is nézünk, ezen kívül olyanokat is, akik kevésbé próbálták még ki magukat a televíziózásban. Nagyon dekoratív, ismert szépségek, illetve a konkurens csatornánál dolgozott hölgyek is szóba kerültek. A TV2-nél azt gondolják, hogy a Megasztár a legnagyobb kiállású show-műsor, ami egy exkluzív dolog. Ez mindig nagy lehetőség, ezért mindig elgondolkodnak, hogy a régi műsorvezető csajok közül válasszanak, vagy egy újnak adjanak lehetőséget” – árulta el Tilla a Borsnak, aki számára fontos, hogy kollégája kellő lazasággal oldja meg a ráháruló feladatot.

„Nem tudom megmondani, hogy igazából milyen az ideális műsorvezető társnő, azt kijelenthetem, hogy az eddigiek is ideálisak voltak. Egy ilyen nagy show-műsorban fontos, hogy jó kiállású, szép nő legyen, ez a minimum. Aztán fontos, hogy olyan legyen, akivel szót értek, hasonló az észjárásunk, akivel ugyanúgy el tudok hülyülni, aki elég könnyed, természetes tud maradni egy olyan félelmetes szituációkban, amikor 5–600 ember van a stúdióban élő műsorban” – magyarázta Tilla, akinek leírása az RTL Reggelijéből kirúgott Horváth Évára is pontosan ráillik.

„Kaptam néhány tévés felkérést is, de erről egyelőre nem beszélnék addig, amíg nem válik biztossá” — nyilatkozta múlt héten a Borsnak Éva, aki a lap telefonos megkeresését most elfoglaltságára hivatkozva elutasította.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását