2024. május 19. - Ivó, Milán

Dopeman is vetkőzött

Gogo táncos lányoknak rendeztek szépségversenyt egy fővárosi szórakozóhelyen. A felfokozott hangulatban a sztárzsűri vadul pontozott, a lányok szexin táncoltak, a végén mégis szomorúan ment el a HírExtra lelkes tudósítója.
2010. május 9. vasárnap 08:59 - Páczai Tamás
Elveszett rémálmok

Csütörtök este nagyszabású „kulturális eseményen” járt a HírExtra. Az egyik felkapott belvárosi szórakozóhelyen gogo táncos lányoknak rendeztek szépségversenyt. Stábunk nagy várakozásokkal vágott bele a pesti éjszakába, a szervezők ugyanis arról számoltak be, hogy több, mint 200 lány jelentkezett a Miss Gogo Hungary 2010 néven futó szépségversenyre.

Adrenalintól pezsgő vérrel léptünk be a Michael Jackson Billy Jean-jétől dübörgő szórakozóhelyre. Az ajtóban kedves és udvarias kétajtós szekrények köszöntése közepette ugorhattunk fejest a várva várt eseménybe.

Előzetes vízióink (kétszáz szexi lány a porondon, ezúttal a zsűri asztalán terpesztő Alexa Diamond és Victoria Sweet, tömény szex és rákenroll, üvöltve szurkoló barátnők) azonban másodpercek alatt szétestek. Hazánk első gogo táncversenyének összes résztvevője (vécésnénit, kétajtós szekrényeket is beleszámítva) nem érte el a szervezők által beharangozott 200 versenyző létszámát. A helyszínen mérhető biomassza mennyisége bizony nem vetekedhetett egy átlagos szórakozóhely péntek esti forgalmával.

Ne legyünk azonban szőrszálhasogatóak! A mennyiséget nyilvánvalóan kellően ellensúlyozta a megjelent emberanyag „minősége”. Erről a mindösszesen 19 versengő lány gondoskodott. Sikerült kicsit felfűteniük a hangulatot, köszönhetően lenge ruháiknak, szilikont úgy-ahogy nélkülöző telt idomaiknak. Apropó, ne feledkezzünk el a kitűnően válogatott zsűriről.



A színpaddal szemben felállított asztal mögött Alexa Diamond és Viktória Sweet szakértő szemekkel méregette a versengő csajokat, Szorcsik Viki és Bánhidi Vivien pedig szemlesütve pontozta a látottakat. Sipos Péter kocsányon lógó szemekkel keményen végigülte a szexi csajok produkcióit. Nem tudjuk viszont, hogyan zsűrizett a megasztáros Nykua Sonja, ugyanis végig a háta mögött álltunk. Ezenkívül még Serdült Orsinak és Bencsik Tamarának is helyet szorítottak a zsűriben, a korelnök Dopeman pedig végig tökrészeg volt, leginkább a színpad mögött alkotott kézrátételes véleményt a táncoló cicák teljesítményéről.

Dopeman megmutatta

A gogo tánc
A gogo tánc a diszkók világában született erotikus táncforma, mely a 60-as évekből ered, az Egyesült Államokban született meg. Jellemző, hogy lenge ruhában, vagy szinte meztelenül táncoló lányok vonaglanak a táncolók között elhelyezett színpadokon, emelvényeken. A tánc népszerű kelléke a rúd. Vajon miért?
Mégis a feleségével a hetekben kibékült magyar rapper okozta azt a meglepetést, amit minden szenzációhajhász bulvárfirkász szaglász. Alkoholtól fűtott, kulisszaák mögött megdolgozott mámorában a színpadra pattant és hatalmas grimaszok közepett szép lassan lefejtette magáról az ingét. Bár ne tette volna, ország-világ láthatta meg igen csak stramm sörpociját. Szerencsénkre két lány résen volt és gyorsan Dopeman nyakába ugrottak, hogy eltakarják a színpadra cseppet sem illő gyomorforgató látványt.

Foglalkozzunk azonban a versennyel! A lányoknak először cipőben kellett megmutatniuk tehetségüket, később mezítláb táncolva győzhették meg a zsűrit, hogy ők érdemlik meg az 500 ezer forintos fődíjat! Igyekezetből nem volt hiány, a lányok tényleg lelkesen pörögtek a porondon, többen spárgát is tudtak csinálni, egy-két lány pedig vérpezsdítő tekintettel pásztázta a közönséget táncolás közben. Egyeseknek ugyan hasznára vált az igencsak kásásan konferáló bemondóember önbizalom serkentő szövege, de érezhetően izzott a versenyszellem az egyre füstösebb bulizó hely levegőjében.

Hamar lezajlott az est operatív része: este 10 óra után néhány perccel a konferanszié türelemre és fogyasztásra buzdította a vendégsereget. Tíz percenként tudatták velünk, hogy 2 perc múlva megtudhatjuk a zsűri döntését, de addig is legyünk türelemmel. A nagyjából egy órásra nyújtott időszakban a zsűri táncolás, koktélozás és simogatás közben fontolta meg a végeredményt.

A HírExtra hosszú szünetben kihasználta az alkalmat, sörözés közben magunkba szállva megtippeltük a közönségdíjast. És bejött!



Nem tudták a nevét, kiszavazták!

Még a zsűri se tudta a végeredményt, amikor a HírExtra tudósítója mikrofonvégre kapta a Miss Gogo Hungary közönségdíjasát, akinek a zsűri nem tudta a nevét, ezért hazaküldték először.

Mi az, hogy nem tudták a neved?

Először kihúzattam magam a listáról, majd az utolsó percekben visszairatkoztam a listára. Talán ezért nem tudta a tisztelt zsűri se a kereszt se a vezetéknevemet. Állítólag ezért nem tudtak rám szavazni és mást választottak helyettem.

Hogy esett ez neked?

Átöltöztem és hazaindultam. De az ajtóból visszaráncigáltak.

Mit fogsz csinálni a nyereménnyel?

Nem én fogom elvinni. Ha mégis szerencsém lesz, akkor a családomra fogom költeni. Van egy anyukám, aki sajnos munkanélküli, így rajta fogok segíteni. Lehet, hogy ez közhely, de így gondolom helyesnek.

Mióta vagy gogo táncos?


Nem vagyok az, belülről jön. Hobbiként csinálom, mert nagyon szeretek táncolni.

Mi a foglalkozásod?


Bártender vagyok.

Miért jelentkeztél a versenyre?


A díj miatt. De nem is én jelentkeztem, a barátnőim írattak be, csak ma reggel tudtam meg hogy mi vár rám. Anyukámtól megkérdeztem, nem szégyelli, ha részt veszek a megmérettetésen, de kedvesen elengedett.



Ne má' hogy ez nyert!


A villáminterjú fényében igen szimpatikus és bombázó alkattal megáldott hölgy nevét is megtudtuk: a Miss Gogo Hungary 2010 közönségdíjasa Murcsa Andrea, jutalma a nagy presztízs értékkel bíró elismerés mellett 100 ezer forint készpénz. Látványosan örült a díjnak, amelyben mi is osztoztunk. Munkanélküli édesanyja tényleg büszke lehet lányára, a HírExtra véleménye szerint a fődíjat is megérdemelte volna.

Izgalmunk azonban fokozódott. A már nagyon kásásan beszélő konferanszié a 3. helyezettet szólította a színpadra, aki 10 ezer forint értékű taxi utalvány büszke tulajdonosaként térhetett haza. A második helyezett hölgy jutalma egy órás ingyen masszázs Budapest egyik közkedvelt szalonjában.


A szépségverseny első helyezettje azonban meglepetést keltett a közönség soraiban. Felkonferálásakor halk morajként hullámzottak végig a tömegen a „pont ez?”, „nemá”, „tényleg?” szlogenek. A zsűri hozzáértését azonban nem vonhatjuk kétségbe, minden bizonnyal a legtehetségesebb versenyzőt állították a dobogó tetejére.

A kisasszonyt azonban nem nagyon érdekelte a dicsfény. A színpadon köszönőszavak rebegése helyett a markát nyújtotta, de nem oda kapta a lóvéját. Az 500 ezer forintos fődíjat a bugyijába gyűrte be a rendezvény házigazdája.

Megmentette az estet

Mindenki örült, mindenki megkönnyebbült, azonban a HírExtra tudósítójának mégis maradt némi hiányérzete, ugyanis az ilyen jellegű eseményeken a jóravaló riporter a húsra gerjed. Ebből azonban kevés akadt a szépségversenyen, a ruhák szemérmesen takarták a vágy tárgyát.

Szerencsénkre azonban egy lány bevállalta: kérésünkre forró táncot lejtett, bepillantást engedve rejtett bájaiba. Ezúton is köszönjük közreműködését, amivel megmentette a nagyszabásúnak beharangozott est erotikus jellegét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását