2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Függőséget okoz a kerek popsi

Egy furcsa kutatás vizsgálta a férfiak viszonyát a női popsikhoz. Kiderült: függőséget okozhat a gyönyörű hátsó.
2010. május 10. hétfő 11:59 - HírExtra
Kifejezetten veszélyes fegyver a latin nők gömbölyded idoma. Sokan közülük takargatják, nem is tudva arról milyen hatást okozhatnának vele, ha megmutatják. Egy kutatás szerint a férfiak függnek a kerek hátsóktól. Egy-egy szebb és méretesebb fenék látványa éppen azt az agyi központot mozgatja meg, amit az alkohol- és a drogfüggőség is.


Dr. Sebestyén Tamás szexuálpszichológus szerint a nők 90 százaléka nem elégedett testével, 40 százalékuk tartja túl terebélyesnek a hátsóját, holott a férfiak a formát, és nem a méretet nézik.

„Az arányosan gömbölyűt meghódítandónak tartják. A feszes, izmos popsit szexre hívogatónak érzik” – meséli a szakember a Borsnak.

Módos Péter fotóművész állítja: minden kornak megvan az ideális nőtípusa. A Willendorfi vénusz az anyaságot testesítette meg, a görögöknél a sportos alkatot tartották szépnek.

„Fotós szemmel a sportolók popsija a legszebb. Kerek, elválik a deréktól. Viszont amit a divatguruk sugallnak: rémálom.”

Fresh Viki maga is a klasszikus nőiséget tartja szebbnek:

„Szerintem a pasik is azt szeretik, ha valaki ott kerek, ahol kell. A nőiesség nem megy ki a divatból” – véli Viki, akit a legszebb hátsójú celebnek választottak.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását