2024. április 19. - Emma

Gyurcsány könyvvé dolgozza át a röpiratát

Gyurcsány Ferenc könyvet készít az általa írt több mint negyven oldalas elemzésből és az ahhoz érkezett véleményekről, amely néhány hét múlva meg is jelenhet.
2010. május 11. kedd 22:02 - HírExtra
A volt miniszterelnök-pártelnök erről azon a nem nyilvános eseményen beszélt, amely az első állomása volt az általa kezdeményezett értékelésnek.

A Jókai utcai pártszékházban tartott rendezvényen kétszáznál többen vettek részt, és négy óra alatt nagyjából negyvenen szólaltak fel. Ott volt több vezető szocialista politikus, többek közt Molnár Csaba kancelláriaminiszter, Kovács László volt uniós biztos és Horváth Csaba főpolgármester-jelölt. Lendvai Ildikó pártelnök Gyurcsány Ferenccel közösen válaszolt az elhangzott véleményekre.

A volt kormányfő megerősítette, hogy továbbra sincsenek hatalmi ambíciói. "Nem tenne jót se nekem, se a pártnak" - fogalmazott. Megjegyezte, hiába lenne ő a párt elnöke, nem lenne sokkal jobb a helyzet.

Véleménye szerint a párttagság ki fogja kényszeríteni, hogy még az önkormányzati választások előtt legyen teljes tisztújítás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását