2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem lesz olcsó a szex a foci vb-n

A június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon becslések szerint 40 ezer prostituált árulja majd szolgáltatásait. Egy menet ára bizony nem kevés: 500 dollár.
2010. május 14. péntek 13:35 - HírExtra
Régóta tudjuk, hogy nincs futball-világbajnokság könnyűvérű hölgyek nélkül. Ez az idei rendező ország, Dél-Afrika esetében olyannyira nem titok, hogy máris napvilágot látott a tény, mely szerint 40 ezer nő dolgozik majd a világ minden tájáról érkező férfidrukkerek legnagyobb örömére a szexiparban.

Az viszont kétségkívül meglepő, hogy egy menetért meglehetősen sokat, 500 dollárt kérnek az amúgy nem túl esztétikus kinézetű örömlányok. Úgy tudjuk, a hatóságok képtelenek tenni az ellen, hogy orosz és nigériai örömlányok is belépjenek a világbajnokság országába, így hát „légiósokkal” is erősítik a honi tábort.

Dél-Afrika világcsúcstartó abból a szempontból, hogy minden öt helyi férfiember közül egy HIV-vel fertőzött. Összesen 5.2 millió dél-afrikai polgár AIDS fertőzött napjainkban.

Nagyon úgy tűnik, az angol férfi turisták veszik majd a legnagyobb számban igénybe a testi szolgáltatásokat. Ezt bizonyítja, hogy az angliai nemi betegségek terjedése ellen küzdő Terrence Higgins Trust (THT) szóvívőnője, Genevieve Edwards sztentori hangon felhívta a vb-re utazó angol urak figyelmét, hogy mindenképpen használjanak óvszert, ha már szexuálisan mindenképpen könnyíteni kívánnak magukon.

„Dél-Afrika a remek napsütés országa, vegyük hozzá az esetleges angol futballsikereket, s számítsuk ide azt a tényt, hogy az angol szurkolók tíz százaléka meccsélvezet közben alkoholt fogyaszt, s nem is keveset. Ebből pedig az következik, hogy sokan elveszítik majd a józan ítélőképességüket, a mérkőzés után meggondolatlanul (értsd: óvszer nélkül) látogatják meg az örömlányokat” – mondta Edwards kisasszony.

A legfrissebb hírek szerint a dél-afrikai kormány egymilliárd kondomot rendelt Angliából, ugyanis saját erőből képtelenek az óvszer-igényeket kielégíteni!

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását