2024. április 28. - Valéria

Claudia Schiffer kislányt szült!

Megszülte harmadik gyermekét a világhírű német egykori topmodell, : a Die Welt című lap szerint Londonban egy kislányt hozott a világra.
2010. május 16. vasárnap 08:14 - HírExtra
A csecsemő - akinek a nevét egyelőre nem tudni - császármetszéssel született. A sztár egyik szóvivője szerint mind az anya, mind a gyerek jól van.

Claudia Schiffer idén augusztusban ünnepli majd 40. születésnapját. Immár nyolc éve egy brit férfi, Matthew Vaughn felesége, s a párnak korábban két gyereke született: a kisfiú, Casper most hatéves, a kislány, Clementine pedig öt. A család Angliában él.

Claudia Schiffer egyébként az elmúlt napokban - még a szülés előtt - újból reflektorfénybe került, hiszen a Vogue című divatlap németországi változatának júniusi száma a címlapon hozta a terhes nő fotóját. Schiffer itt hasonló pózban szerepel, mint egykoron, még 1991-en a Vogue amerikai változatában a világhírű színésznő, Demi Moore. Ő akkor nagy botrányt keltett azzal, hogy vállalta: a terhessége ellenére meztelenül áll a fényképezőgép elé.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását