2024. május 3. - Tímea, Irma

MSZP: tisztújítás, tagfelvételi moratórium

Az MSZP júliusi kongresszusáig két megyei küldöttgyűlést tart a párt hajdú-bihari szervezete: értékelik a választásokat, teljes körű tisztújítást tartanak, de nem oldják fel a megyében érvényben lévő tagfelvételi moratóriumot - határozott a megyei pártválasztmány hétfőn Debrecenben tartott ülésén.
2010. május 17. hétfő 22:28 - HírExtra
Gyula Ferencné választmányi elnök a tanácskozás után az MTI-nek elmondta: a testület döntését követően megkezdődnek a tisztújítások a helyi pártszervezetekben, s újraválasztják a megyei elnökséget is.

A hétfői választmányi ülésen kezdeményezték, hogy szüntessék meg a Hajdú-Bihar megyében érvényben lévő tagfelvételi moratóriumot, ez az indítvány azonban nem kapott többséget, így nem vették napirendre - mondta Gyula Ferencné az MTI érdeklődésére.

Az MTI információi szerint korábban többen azt is indítványozták, vizsgálják felül, hogy a pártlistákon mandátumot szerzett emberek megfelelően képviselik-e a térségüket az Országgyűlésben.

Erről most nem esett szó - reagált a felvetésre Gyula Ferencné.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását