2024. május 18. - Erik, Alexandra

Elfogták a belvárosi patikák rémét

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki több gyógyszertárat is kirabolt a napokban a fővárosban, a Körúton és a Belvárosban - értesült a HavariaPress.
2010. május 19. szerda 17:20 - HírExtra
A tucatnyi belvárosi patikát, valamint több lottózót is kifosztó férfit egy Rákóczi úti patikában, rablás közben fogták el a rendőrök kedden este. A rendőrség kiemelten figyelte a szóba jöhető gyógyszertárakat a belsőbb kerületekben, így sikerült tetten érniük a sorozatrablót. Az ápolóként dolgozó, 35 éves budapesti férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, 12 gyógyszertár és 8 lottózó kirablását ismerte el. A férfi feltehetően az összes esetben fegyverrel kényszerítette a patikák vagy lottózók alkalmazottait, hogy adják át a készpénzt, majd elmenekült - kivéve, ha megzavarták, akkor értékek nélkül sietett el a helyszínről. A gyógyszertárak

- melyek a VI., a VII. és a VIII. kerületben vannak - nagy részét május hónapban, a lottózókat - ezek között nemcsak Pest belvárosi, hanem budaiak is vannak - főként a múlt év decemberében és idén januárban rabolta ki. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, ellene rablás ügyében indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását