2024. április 29. - Péter

Ganxsta pedig megmondta!

Döglégy autójában - Murczin Zsolt terepralis táskájában - mint köztudott, egy Kalasnyikov szuronyt találtak a fináncok, és pechjére ez az eszköz az orosz–ukrán határon, mindkét állam részéről, fegyvernek minősül.
2010. május 28. péntek 10:35 - HírExtra
Hiába mentegették magukat, hogy a srác nagy horgász, és pár nappal korábban csak egy halat pucolt vele, nem hittek az igazi, hithű metálos bandának.

Előállították őket, s addig a rács mögött várakoztak, amíg ki nem derült, hogy valóban nem emberi, hanem állattól származó vér van a pengén. Pedig a srácok mondták, nem?

A profi autóversenyző, Kőváry Barna, Ganxstáék utastársa az RTL Klub Reggeli című adásában megnyugtatott mindenkit, hogy már minden rendben van.

Egy teljes napot töltöttek a határon Zoliék, de most már minden rendben van. Minden kést elvettek, így elég érdekes a sivatagnak úgy nekivágni, hogy csak bugylibicska van nálunk – vallotta be Barna, aki szerint a konzulátus komoly közbenjárása is kellett ahhoz, hogy Ganxsta Zoli és társai kiszabaduljanak.

Csak a metál srácok!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását