2024. május 3. - Tímea, Irma

"Tata bandita" után nyomoz az FBI

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) olyan sok munkát ad egy kopasz, köpcös és nehezen nyakon csíphető férfi, aki a rendőrség szerint 21 bankot rabolt ki az Egyesült Államok keleti és középső részén, hogy becenevet adott neki: "Tata banditának" hívja.
2010. június 2. szerda 11:25 - HírExtra
Fényképét hamarosan kiplakátolják abban a reményben, hogy így sikerül a nyomára akadni. A férfi ránézésre 50 és 60 év körüli, magassága körülbelül 180 centiméter, kopasz és testes. Tizenkét szövetségi államban körözik: Alabamában, Arkansas-ban, Georgiában, Kansasban, Floridában, New Yorkban, Oklahomában, Texasban, Mississippiben, Missouriban, Tennesseeben és Virginiában - jelentette be az FBI.

"Tata banditáról" sokkal többet nem is lehet tudni. A "névadásról" az FBI csak annyit mondott: szokásos módszer, hogy megkülönböztető nevet adnak a sorozatos bankrablások elkövetőinek, mert ez is támpontot jelent a lakosságnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását