2024. május 17. - Paszkál

Kiszel Tünde mellényúlt?

Kiszel Tünde most Mary Zsuzsit vette a szájára. Kijelentése, miszerint az énekesnő a nyílt utcán hányt, nem csak a művésznő családját, tisztelőit, rokonait háborítja fel,hanem Amanda Elstak transzszexuális műsorvezetőt is.
2010. június 4. péntek 17:34 - HírExtra
Amanda elárulta, sokszor volt szerencséje műsoraiban sztárvendégként Mary Zsuzsit meghívni, soha nem látta, hogy a táncdalénekesnő keményen ivott volna, akár fellépés előtt, akár utána. "Tündét jól ismerem, több alkalommal dolgoztunk együtt, úgy terveztem a Tolerancia Díjátadó Gálát is vele kívánom levezetni, azonban, ezután a kijelentése után nincs helye mellettem. Nem értem, miért kell meghurcolni, pláne ilyen szemen szedett hazugsággal a magyar könnyűzene egyik kiemelkedő alakját. Mary Zsuzsi barátom és felháborodtam Tünde meséjén,és nem csodálkozom ,hogy Sarka Kata anno kampányt indított ellene." - nyilatkozta Amanda.

A műsorvezető szerint jobb lenne, ha nem csupán a folytonos média megjelenések fűtenék Kiszelt, hanem elvek mellett vagy ellen szólalna fel. Elstak volt, aki a naptárdíva mellé állt kétes kapcsolata kapcsán, amikor melegnek titulálták akkori párját, Kondor Csabát. Úgy tűnik fogynak Tünde barátai, a kérdés, hogy meddig tudja folytatni a sokak által vélt mesegyártást.

Szomorúvá teszi Amandát az a tény is ,hogy egy ilyen embert mindennap valamelyik reggeli,esti műsorban láthatják a televízió nézők. Mindig kiálltam Mary Zsuzsi mellett és nagyon bánt,hogy a művészetéről fantasztikus tehetségéről sosem kapunk a médiától visszajelzést csak a botrányairól.Az a nevetséges ,hogy az ilyen médiafüggő ember nyilatkozatai miatt vannak problémái Zsuzsinak.Bízom benne az emberek többsége felfogja azt ,hogy ez is csak egy szedett szedett halucinácó.”-fejezte be mondanivalóját Amanda Elstak

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Swallow
2010. június 6. 09:18
Hülye, vén semmiházi trampli! Már mindenkibe belerúg, csak halljunk róla? Véletlenül arra sétált, ahelyett, hogy otthon főzött volna a neveletlen lányának! Pfujjj!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását