2024. április 30. - Katalin, Kitti

Mától újra meg kell váltani a hely-és pótjegyet

Az árvízi helyzet változásával összefüggésben péntektől szinte valamennyi InterCity vonatra ismét meg kell váltani a hely- és pótjegyet, az intézkedés a Budapest-Keleti-Miskolc-Hidasnémeti viszonylatban közlekedő néhány InterCity vonatot nem érinti - közölte a Mávinform az MTI-vel.
2010. június 11. péntek 10:31 - HírExtra
A közlemény szerint a Tisza magas vízállása miatt Szolnok és Szajol között csökkenteni kellett a vonatok sebességét, emiatt 10-15 perc késések előfordulhatnak.

Az árvízhelyzet miatt a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen-Budapest viszonylatban közlekedő kör InterCity vonatok a további intézkedésig Miskolc-Tiszai pályaudvarig, valamint Nyíregyháza állomásig, és vissza, közlekednek. A Nyíregyháza-Miskolc oda-vissza viszonylatban az utasokat személyvonatok szállítják.

A Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely állomás között, illetve a Miskolc-Hidasnémeti vonalon Szikszó és Forró-Encs között vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását