2024. március 29. - Auguszta

Kamarás Iván kisfia, Tormás kálváriája

Amikor két szív találkozik, nem a gondfelhők jutnak eszünkbe. Történetünk szereplőivel a sors azonban kegyetlen játékot űzött: soha nem forrhattak egy családdá.
2010. június 15. kedd 08:45 - HírExtra
A kis Zalán hamar a felnőttek világába csöppent. Szerető édesanya nevelte, ám apukáját nem ismerhette. A hét éves gyermeknek ennek ellenére soha semmi nem hiányozott az életéből, hiszen modell édesanyja a teljes élethez mindent biztosított számára. Akár véget is érhetett volna a történet, hiszen számtalan gyermek nevelkedik csak az egyik szülőjével.

Csakhogy mindenki számára ismeretes, hogy a kis Tormás apukája nem más, mint a közkedvelt Jászai Mari – díjas színész Kamarás Iván. Egy elég kellemetlen DNS vizsgálat tette fel a pontot az „I”-re , valóban Iván az apuka. Katalin soha nem beszélt haraggal Ivánról, csupán gyermekének szeretett volna bizonyítást nyerni, hogy nincs egyedül a világon… Mintha Kati megérezte volna a jövőt. Egy évvel ezelőtt súlyos betegséget diagnosztizáltak Tormás anyukájánál, majd a mama kemény csatát vívott életéért, ám fejet kellett hajtania a sors előtt. Május 28-án helyezték örök nyugalomra.

A félárván maradt kisfiú sorsa újabb fordulatot vett édesanyja halálát követően: hol lel ismét otthonra?- kérdezték sokan. A találgatások beindultak, de jobb, ha nem szárnyal sokáig képzeletünk. Gondolkodjunk egy kicsit reálisan.

Kamarás Iván nem véletlenül az ország egyik legnagyobb színésze. Próbáról – próbára rohan, színpadon szerepel, mostanában pedig Amerikában próbál szerencsét. Maximalista a munkájában, a színház, a játék az élete. Igazi bohém, aki valahol mindig örök gyerek marad. Aztán a díszletek közül kikerülve ráébred, hogy az élet színpadán nem lehet újra próbálni a játékot. A kis Tormás valódi, élő példa erre. Ivánnak sokáig nem kellett gondot viselnie kisfiára, nyugodtan folytathatta színházi életét, hiszen Tormás mögött ott állt édesanyja. Mindez a múlt, tudjuk Katalin történetének befejezését. Ivánnak pedig most kell helyt állnia, valóban elvállalni mindazt, ami éveken keresztül egy kis mellékvágánynak tűnhetett az életében. A köz azt sugallja, hogy Kamarásnak magához kell fogadnia gyermekét. Ám valóban jót tenne a gyermeknek ez a lépés? Soha nem élt apukájánál, nem tudja még csak elképzelni sem gyermekfejjel egy színész rohanós életstílusát, és talán nem is kell. Ugyanakkor hol másutt lelhet jobb otthonra, mint vérszerinti apjánál?

A kérdés nyitott, senkinek nem tisztje válaszolni. Felesleges a kis Tormás és hozzátartozói életét további találgatásokkal még inkább bonyolítani, nehezebbé tenni. A válasz kulcsa a kis Tormás közvetlen hozzátartozói és Kamarás Iván kezében van. Nem a történet szereplőinek hibáit kell észrevennünk, hanem szurkolni mindannyiuknak, hogy a megfelelő döntéssel végre a rendes kerékvágásba kerüljön életük.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását