2024. március 29. - Auguszta

Charlie Sheen prostival vesztette el szüzességét

Charlie Sheen szépreményű ifjúként kezdte, ám nem tudott a csúcsra jutni, labilis lelki állapota miatt rendre botrányokba keveredett, mialatt azért küzdött, hogy édesapja elismerje.
2010. június 21. hétfő 08:53 - HírExtra
Martin Sheent négy gyermeke és felesége követte szinte mindenhová pályája során, akár a Fülöp-szigetekre is, mikor az Apokalipszis mostot forgatta.

– Apámnak eljárt a keze néha, de ennek ellenére szerettük és tiszteltük őt – idézte fel Charlie, aki már korán érdeklődést mutatott a filmezés iránt, mivel csak így tudott apjával több időt tölteni. Ennek ellenére, mikor kilenc évesen kamera elé állt, továbbra is hűvös maradt a viszonyuk.

– Charlie egész gyerekkorában Martin elismerését akarta. Ám Martin rá sem bagózott, úgyhogy Charlie nagyon balhés tini volt. Nem tanult, ivott, dohányzott. Tizenhárom volt, amikor eltűnt egy fél éjszakára és a barátai cipelték haza hajnalban, alkoholmérgezést kapott – mesélte Sheen édesanyja.

– Lenyúltam apám kártyáját és a haverjaimmal elmentünk Las Vegasba és ott kerestem egy prostit, akinek fizettem, hogy lefeküdjön velem. Így veszítettem el a szüzességemet – mondta el Sheen egy Playboy-interjúban.


Charlie az iskolában összebarátkozott Sean Pennel és Rob Lowe-val, majd velük készítette el első filmjét. Két hét múlva botrányai miatt kirúgták a gimnáziumtól, így végképp a filmezés felé fordult. Apja nem támogatta, így Charlei saját erőből szerezte meg első szerepét a Vörös hajnalban.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását