2024. április 23. - Béla

Az MSZP-s fagyi visszanyal

Várhatóan az MSZP is meghívja a frakcióülésére a Fidesz államfőjelöltjét - tudta meg az MTI kedden. Balogh András, az MSZP államfőjelöltjét Lázár János, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője hívta meg a frakció keddi ülésére, hogy meghallgassák elképzeléseit.
2010. június 22. kedd 19:35 - HírExtra
Balogh András Lendvai Ildikó MSZP-elnök, Baja Ferenc szocialista politikus, a szocialisták államfőjelöltjének segítője, Lázár János Fidesz-frakcióvezető, Harrach Péter KDNP-frakcióvezető, valamint Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője társaságában érkezett a képviselőcsoport ülésére.

A szocialisták államfőjelöltje az ülésen egyebek mellett azt mondta, nem pártkatonának, nem "dzsungelharcosnak", hanem független, baloldali értelmiséginek tartja magát.

A Fidesz frakció csütörtök délutáni rendkívüli frakcióülés keretében "fontolja meg" Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök javaslatát az államfőjelölt személyéről - közölte Lázár János hétfőn.

Ezt követően péntek délig a frakció megteszi a hivatalos jelölést, majd június 28-án, hétfőn délelőtt "végső döntés születik arról, hogy a Fidesz-frakció a kereszténydemokratákkal szövetségben kit fog támogatni a június 29-i elnökválasztáson".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

FeketeVipera
2010. június 23. 09:59
Államfő választás - Az ígéretek és a valóság: http://kispest.blog.hu/2010/06/23/mar_nem_erdekli_a_kormanyt_az_emberek_velemenye
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását