2024. május 5. - Györgyi

Bajban a Barátok közt Zsófija

Újabb próbatétel elé állítja az élet Kiss Ramóna színésznőt és párját, Tóth Norbertet. Az öt éve kapcsolatban élő sztár pár kénytelen lesz elszakadni egymástól, mert Ramóna kedvese vidéki csapathoz szerződött.
2010. július 2. péntek 13:57 - Király Lilla
Tóth Norbert a munkájának él. A focista most hivatalosan is a Lombard Pápához igazolt. Ez azt jelenti, hogy a pár újra távkapcsolatba kényszerül, mivel Ramónát a sorozatbeli munkája Budapesthez köti. A távkapcsolat nem ismeretlen szituáció Norbiék számára, hiszen amikor a focista Szombathelyen játszott, akkor is csak hétvégente találkoztak.

A mondás, miszerint a távolság a nagy szerelmeket lángra lobbantja, a kicsiket pedig kioltja, Rami és Norbi esetében is igaz volt, szerencsére az előbbi érvényesült. Ritkán hallhattuk magánéletéről olyan boldogan nyilatkozni a szőkeséget, mint amikor alig egy éve válogatott focista kedvese karrierje úgy alakult, hogy Szombathelyről a fővárosi Újpesthez szerződött.
– El sem hiszem, hogy újra mindennap együtt ébredhetünk. Olyan érzés, mint a kapcsolatunk elején. Mintha a kezdeti időszakot élnénk ismét – mesélte tavaly augusztusban a Barátok közt Zsófija a Borsnak.

A fiatalok magánéletükről tudatosan keveset osztanak meg a nyilvánossággal. A színésznő a legtöbbször a barátaival jár szórakozni is, állítása szerint azért, mert kedvesével egy olyan megállapodást is kötöttek, hogy még a közös képek médiamegjelenését is el akarják kerülni. Azt szeretnék, ha Tóth Norbi, mint sportoló kapna sajtónyilvánosságot, nem pedig, mint Kiss Ramóna kedvese. Talán ez az oka annak, hogy az újabb szétköltözésről, távkapcsolatról, hirtelen megváltozott magánéletük helyzetéről Kiss Ramóna nem kívánt nyilatkozni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását