2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gombos Edina télen nyaral

Vujity Tvrtko a Balaton part hódolója, míg Gombos Edina inkább a külföldi utakat választja, mert mint mondja, a Balatonnál nem tud pihenni. Tényleg megéri híres embernek lenni? Dupla interjú.
2010. július 3. szombat 08:40 - Tamási Ágnes Anna
Terveztek a családdal valamilyen külföldi utat nyáron?

Vujity Tvrtko: Most az a helyzet állt elő, hogy a Napló nem fog felvételről menni egyetlen alkalommal sem, tehát nem lesz ismétlő adás, nem lesz legjobb adás újravetítés, ezért maximum hat napra tudunk elmenni nyaralni. Régebben minden évben kiruccantunk egy-két hétre valamelyik tenger partra üdülni, de úgy néz ki, hogy ezt idén kihagyjuk.

Gombos Edina
: Nálunk általában a nyaralás télen van, és Kubába szoktunk utazni a nagyszülőhöz látogatóba. De most éppen változik a helyzet, mert két hét múlva az anyósom, és az apósom érkezik hozzánk! Kimondhatom tehát, hogy most nyáron nyaralunk. Azon túl, hogy egy magyarországi túrát szerveztünk nekik, ellátogatunk Burgenlandba, Salzburgba, és Bécsbe is. Viszont terveztünk egy másik rövidke külföldi utat is Szlovéniába: végig szeretnénk járni a hegyeket, és a tavas vidékeket, valamint pár napot a tengerparton is töltenénk.

A Balaton-partot mennyire kedvelitek?


V.T.: Nagy szerelmünk a Balaton! Elképzelhető, hogy idén csak ide megyünk és a déli partot látogatjuk meg. Viszont befolyásoló tényező, hogy a kisfiam focizás közben eltörte a kezét. Ügyelnünk kell arra, hogy sekélyebb vízpartot keressünk, nehogy a vízbe érjen a gipszes keze.

G. E.: Nagyon szeretem, de a klasszikus strandolásnak nem vagyok híve, hiszen elég furán venné ki magát, hogy ha a családommal oda levonulnék, és nekiállnánk fürödni. Nem hiszem, hogy ott ki tudnánk kapcsolódni, mert mindenki minket nézne, meg fotózna, és ennek nem szeretnénk magunkat kitenni. Amikor a Balatonon vagyunk, akkor általában biciklitúrákat szervezünk, vagy nagyokat sétálunk.

Van olyan strand Magyarországon, amit különösen szeretsz?

V.T.: Siófokon van egy olyan homokos part, ahol pici gyerekek tudnak homokvárat építeni apával, anyával. Ebben a somogyi városban van még a Hotel Azúr, ennek rendszeresen látogatói vagyunk, illetve kedveljük még Zalakarost is. Most már öregszem, harminchét éves vagyok, és igazából az is örömet okoz már, hogy nyugdíjas német turisták között ücsörgök a meleg vízben!

Külföldön, vagy itthon töltöd szívesebben a nyarat?


V.T.: Helyfüggő igazából,de a legjobban Pécsett érzem magam! Mivel van pécsi idegenvezetői végzettségem, sok időt fogok itt tölteni!

G. E. :
Amikor Magyarországon jó idő van, akkor nagyon szeretünk itthon lenni, hiszen csodálatos helyek vannak! Viszont ha beköszönt a tél, és hideg van, akkor minél távolabb megyünk innen!

Van olyan hely ahová szívesen elutaznál, de nem teheted meg?


V.T.:
Nincs! Ha lenne olyan hely ahová el szeretnék utazni, azt meg tudnám valósítani. Nem élek luxuskörülmények között, de van pénzem arra, hogy a világ bármely pontjára repülőjegyet tudjak magamnak venni.

G.E.:
Nagyon szeretnénk eljutni Amerikába! Élnek kint rokonaink, velük szeretnénk találkozni, a gyereket akarjuk elvinni Disneyworld-be, valamint meg néznénk már New York-ot is. Távolabbi cél pedig az, hogy Ausztráliába töltsünk pár hetet. Nagyon szeretném megismerni az ottani kultúrát, embereket és a környezetet!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását