2024. április 19. - Emma

Ki van a szopóálarc mögött?

Orális, anális, fétis, állatos, szado-mazo és még sok más. Elképesztő a választéka az aberrált szexuális segédeszközöknek. Ezekből csemegézgettünk kicsit.
2010. július 3. szombat 15:45 - Kancsár Edina
A nem pőréknek való portékák között találkozhatunk egy-két igazán különleges gyöngyszemmel, mint a szopóálarc és a búslakodó zsák. A maszk funkcióján sokáig gondolkodtunk, de csak arra jöttünk rá, hogy könnyen helyettesíthető egy papírzsákkal is. Azonban a búslakodó zsák funkciója igazi rejtély maradt számunkra. Maguk szerint mi az értelme?

A kődákó mítosza

A szexuális segédeszközök használata a kutatások szerint már az őskorban is létezett. Ulm városa közelében találtak egy 28 000 éves leletet, ami nem más, mint egy ősi játékszer. Egy olyan kőből készült fallosz, mely sokban hasonlít a mai műpéniszekhez. A kőből pattintott penna kettős funkcióval bírt, egyrészt az őskori önkielégítés eszköze volt. Másrészt, ennek a csodálatos multifunkcionális eszköznek a sima felülete kiválóan alkalmas volt a kovakővel való tűzcsiszoláshoz. A kutatók szerint az őskorból származó szexuális segédeszközök arra utalnak, hogy a gruppen-szex, a szado-mazo, mitőbb a transzvesztitizmus sem volt ismeretlen a kőkorszaki szadiknak.



Manapság sincs hiány a szexuális segédeszközökből. Valójában kijelenthetjük, hogy határozottan nagy a választék az elborult eszközökből, amiből mi kiválasztottuk a szerintünk legbetegebbnek titulált darabbokat.

Fetish fejmaszk szájpecekkel-7990 Ft

Ez az aberrált eszköz egy szemmaszkból és szájpecekből áll, melynek állítható pántjai vannak. Viselője szinte felismerhetetlen, stílusa a rabszolgatartást idézi.

Szopóálarc-5990 Ft

Ballon formájú fejmaszk, elöl az orron apró, szájnál nagyobb nyílással. Bennünket a hóhér maszkra emlékeztetett, tehát nem egy bájos darab.

Búslakodó zsák-14 490 Ft

Ez egy kukás zsák jellegű latex kiegészítő, melyen alul egy nyílás található. A gyártók hangsúlyozzák, hogy az anyag nagyon rugalmas. Hogy ez miért előny és, hogy egyáltalán ez mire jó, azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

Kutya maszk- 7490 Ft

Ez egy kutyaformájú fejmaszk az extrém szerepjátékok kedvelőinek. A dobermann fejre emlékeztető bizarr maszkhoz szegecses nyakpánt és gyűrű is jár.

Ágy beépített szexgéppel- 52 490 Ft

Ez az igazi fáradhatatlan szerető. Itt nem kell attól tartani, hogy elfárad a hancúrléc. A csukló és a boka az ágy oldalához rögzíthető a pántok segítségével. A kiálló részre rá lehet csavarni a használni kívánt vibrátort, majd a távirányító segítségével kiválasztható a program. A gépezet szenzációs teljesítménnyel bír, percenként akár 200 lökésre is képes.

Papírszatyor- 70 Ft

Végül a legolcsóbb és legpuritánabb megoldás a papírszatyor. Több funkciós eszköz: csúnya arcú hölgy esetén vágyfokozó, de szópóálarcként is alkalmazható.

Megkérdeztük Dr. Erős Erika pszichológust, hogy mi a véleménye az extrém szexuális eszközök elterjedéséről.

Szopóálarc a Penny Marketben
Nemrég öt milliónak megfelelő forintra büntették az áruházláncot. A versenyhivatal abban talált kivetnivalót, hogy akciós prospektusukban és szórólapokon 500 forintért hirdettek szopóálarc-kiárusítást. Mik vannak…
„ Megfigyelhető, hogy sajnos az egész szexualitás az extrémitás irányába halad. Amivel azt a lényegét veszíti el, amiről igazából szólnia kéne. A szexualitás nem egy mechanikus vegetatív funkció, hanem igazából az érzelmek kifejező eszköze, ami a kötődés megélését segíti. Az extrémitások épp az intimitás és a kötődés részét tudják kiiktatni. Az eszközöknek egyébként meg lehet a maga szerepe, ha azzal  a párok színesíteni akarják szexuális életüket. Például egy síkosító, vibrációs gyűrű vagy vibrátor már teljesen elfogadott. Ha megfelelő helyen, megfelelő kereteken belül használják a szexuális játékokat, azzal nincs baj, de ha csak azokkal megy, az már nem egészséges.”

Mi a véleménye azokról az emberekről, akik például szopóálarcot vagy szájpecket vásárolnak/használnak?

Az ilyen személyekre az a jellemző, hogy általában nagyon nárcisztikusak és elsősorban saját igényeikkel vannak elfoglalva. Képtelenek az intimitásra és az empátiára. Azt gondolom, hogy ezek mindenképpen olyan emberek, akik én-idegennek élik meg a szeretkezést, vagy undorítónak, taszítónak gondolják azt. Aki szado-mazo vagy durva eszközt használ, az azt jelzi, hogy neki valószínűleg komoly belső gondjai vannak a szexualitással. Ők belülről olyan torzultak, akiket igazából az agresszió izgat fel. Nem normális módon kerülnek szexuális izgalomba, tehát úgynevezett parafíliával van dolgunk. Ez annyit jelent, hogy a vágyat nem természetes eszköz (ebben az esetben például nem a nő vagy a férfi) váltja ki, hanem valami extra dolog. Ez egy mélyebb sérülést, elakadást jelent a személyiségfejlődésben. Tehát valami éretlen és kóros dolog zajlik az ilyen emberekben.

A szerepjátékokról mi a véleménye?

A szerepjátékokban lévő ruhák is hozzátartozhatnak egy kapcsolat színesítéséhez. Például, ha valaki Húsvétra azzal lepi meg a partnerét, hogy nyuszi ruhába öltözik, az egyszer-egyszer jópofa ötlet lehet. De ha csak így működik a szex, akkor az azt jelenti, hogy valamiféle kapcsolati probléma, elidegenedés van a partnerek között.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását