2024. április 20. - Tivadar

Keith Richards bemártja Mick Jaggert

"Robbanthatja" a Rolling Stonest a banda gitárosa, Keith Richards most elkészült könyve, amely az első értesülések szerint enyhén szólva nem kíméli Sir Mick Jaggert, az együttes frontemberét.
2010. július 5. hétfő 08:09 - HírExtra
A két viharvert, egyaránt 66 éves rockveterán a Rolling Stonest övező legendák szerint jó ideje ki nem állhatja egymást, és Richards "Life" - Élet - című, megjelenés előtt álló memoárkötetében állítólag igen vad részletek leleplezésével rúg egy jókorát bandatársán.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - bennfentesei szerint a kézirat első változata láttán a szerkesztők és az együttes menedzserei is kérlelték Richardst, hogy "fogja vissza magát", de a könyv így is olyan durvára sikeredet, hogy az akár a Rolling Stones végleges szakadását is jelentheti.

A lap forrásai elmondták: az írás bőségesen részletezi Jagger vad szerelmi kicsapongásait, drogos kalandjait és hűtlenkedéseit.

"Keith nem finomkodott, amikor Mickről írt ... hosszú évek indulatait öntötte ki magából" - mondja az egyik jólértesült.

Richardst állítólag elsősorban Jagger "kaotikus szerelmi élete" borította ki. Sir Micknek - akit 2003-ban ütött lovaggá II. Erzsébet királynő - négy nőtől hét gyermeke van, és hírbe hozták olyan szépségekkel, mint például Angelina Jolie, vagy éppen Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök felesége - írta a News of The World.

Keith Richards három évig írta az önéletrajzi jellegű kötetet, amelyre 3,6 millió fontos (1,2 milliárd forintos) szerződése van egy nagy nemzetközi kiadóval. A könyv a tervek szerint októberben jelenik meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását