2024. április 28. - Valéria

VB2010: a döntő sajtóvisszhangja

A brazil, portugál és amerikai lapok szerint is Spanyolország megérdemelten nyerte meg a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság.
2010. július 12. hétfő 19:30 - HírExtra
Brazília

Agora:
"Megérdemelt győzelem! A legszebb futballt játszó válogatott vitte haza Dél-Afrikából a kupát. Isten hozott Spanyolország a nagyok klubjában!
Estado de Sao Paulo:
"A vb nem szép meccsel ért véget, de a kupát az a csapat vitte haza, amelyik megpróbált szépen játszani."
Diário de Sao Paulo:
"A fúriák világbajnoki címe azt bizonyítja, hogy Spanyolországban a sport mindenek feletti. Teniszben, autósportban, kosárlabdában és kerékpárban is a világ legjobbjai között vannak."

Portugália


O Jogo:
"A spanyolok uralják a világot, de a világ nem csak az együttest, hanem a játékstílusát is imádja, amelyet a Barcelonától és a 2008-as csapattól is láthattunk."

Egyesült Államok


New York Times:
"Két elegáns csapat durva mérkőzése volt. A spanyolok joggal ünnepelhetik első világbajnoki címüket, még akkor is, ha szegényes vb-ként emlékszünk majd a tornára."
Washington Post:
"Spanyolország keményen dolgozott a döntőben, hogy a három éve megismert stílusát érvényre jutassa. De Jong és van Bommel vereséget szenvedett az Iniesta, Xavi párostól egy néha brutális mérkőzésen."



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását