2024. április 25. - Márk

Újabb gép zuhant le

Lezuhant Alaszkában egy amerikai katonai szállítógép az anchorage-i Elmendorf légitámaszpontnál - jelentette a nemzeti gárda. Guy Hayes őrnagy, az alaszkai nemzeti gárda szóvivője csak annyit erősített meg, hogy helyi idő szerint szerda este lezuhant egy C-17-es katonai szállítógép.
2010. július 29. csütörtök 08:22 - HírExtra
Arra a kérdésre, hogy vannak-e áldozatok, az őrnagy nem válaszolt. Azt azonban tudni lehet, hogy a gép négy pilótával a fedélzetén gyakorlórepülést végzett.

Bryan Grella százados, Anchorage város tűzoltóparancsnoka elmondta, hogy vacsora közben valami szokatlant vett észre az égen. "Hatalmas, szürke füstfelhő volt, majd egy növekvő tűzlabda alakult ki - mondta. Hozzátette, hogy a tűzgolyó körülbelül 230 méteres magasságot ért el. Úgy ítélte meg, hogy a tűz és a füst négy kilométerre volt a város központjától.

Ez volt a harmadik légi baleset Anchorage-ben ezen a nyáron. Júniusban öten meghaltak, köztük egy gyerek, amikor a város kisgépes légikikötőjében felszállást követően lezuhant egy gép. Napokkal később szintén egy kisgép egy forgalmas autópálya-szakaszon hajtott végre kényszerleszállást, de ennél az esetnél nem voltak áldozatok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását