2024. április 25. - Márk

Claudia és Tilla újra egy pár

A napokban hozták nyilvánosságra, hogy Claudia lesz a Megasztár 5. női műsorvezetője Tilla mellett. A nyerő páros 2002 óta nem vezetett együtt élő műsort.
2010. július 30. péntek 11:59 - HírExtra
„Mi együtt estünk át a tűzkeresztségen, mind a kettőnknek a 2002. szeptember 1-jei Big Brother-beköltözés volt az első élő műsorunk, a mi kapcsolatunk onnantól kezdve vértestvéri” – mesélte nevetve Tilla, aki boldog volt, hogy ismét Claudia lesz a partnere.

„Mi már félszavakból megértjük egymást, nagyon jól működünk együtt, a humorkészlet is megvan, szóval igazán érdekes lesz. Persze itt azért az énekesek a főszereplők, nekünk az a feladatunk, hogy a róluk szóló show-nak kellő lökést adjunk” – tette hozzá Tilla.

Állítólag a páros folyamatosan zrikálja egymást és mivel mindketten elég határozott és nagyhangú egyéniségek, a szóhoz jutásért is komoly harc folyik közöttük. De talán éppen ez az, ami miatt kiegészítik egymást.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását