2024. március 29. - Auguszta

Nincs torlódás a hungaroring fele

Jól halad a forgalom az M3-as autópályán a Hungaroring felé, ahol szombaton 14 órakor kezdődik az időmérő edzés a vasárnapi Forma-1 futam előtt - közölte a rendőrség az MTI-vel szombaton kora délután.
2010. július 31. szombat 14:14 - HírExtra
Székely Noémi, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: mind az autópályán, mind Mogyoród belterületén folyamatos az autóforgalom. A forgalmat a Kerek-tótól a Hungaroring főbejárata felé egyirányúsították.

Budapest felől az M3-ason érkezők a 19-es kilométernél tudnak lehajtani az autópályáról. A 18-as kijáratnál csak a VIP matricával rendelkező vendégek hajthatnak le - mondta a sajtóügyeletes.

Hozzátette, hogy a forgalmat nagyon sok helyen rendőrök irányítják, és táblák is segítik az autósokat a tájékozódásban, a parkolóhelyek megtalálásában. Felhívta a figyelmet, hogy a parkolókártyával nem rendelkező autósok az ingyenes parkolókat vehetik igénybe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását