2024. április 26. - Ervin

Lebuktak az üzemanyag csempészek

Két gázolajtolvaj társaságot fogtak el a rendőrök Fejér megyében; az egyik banda Sárszentmihályon, a másik Adonyban lopott üzemanyagot - közölte a rendőrség.
2010. augusztus 3. kedd 22:09 - HírExtra
A háromtagú sárszentmihályi társaság legalább három alkalommal járt egy ottani telephelyen, és okozott mintegy 150 ezer forintnyi kárt. A telep biztonsági kamerájának felvételein jól látszik, ahogy bemásztak a kerítésen, és a teherautók mögé mentek - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az utolsó alkalommal - hétfőre virradó éjjel - azonban megzavarták őket, és hat olajoskannát hátrahagyva, kénytelenek voltak elmenekülni. Egy kukoricásba vették be magukat a rendőrök elől, végül a közeli Szabadbattyánban fogták el őket - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A járőrök először a bandához tartozó, erősen szennyezett, sáros és gázolajszagú ruházatú két férfira figyeltek fel, igazoltatták őket, majd rövidesen előkerült harmadik társuk is. Mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, kettőjüket őrizetbe vették, és várhatóan szerdán dönt a bíróság az előzetes letartóztatásba helyezésükről. Harmadik társuk szabadlábon védekezik.

Az adonyi termelőszövetkezet őrzött telephelyén keddre virradó éjjel zavart meg két gázolajtolvajt a biztonsági őr. Kocsijuk rendszáma alapján Ráckeresztúr területén állították meg őket a rendőrök. Autójukból több olajoskanna került elő, a házkutatásokkor pedig további 16. Ellenük is büntetőeljárást indított a rendőrség.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását