2018. december 13. - Luca, Otília

Tarolt Lady Gaga

Rekordot döntött Lady Gaga az amerikai Music Television videodíj (VMA) jelöléseiben: 13 kategóriában terjesztették fel, köztük az év videója és a legjobb női előadó kategóriában.
2010. augusztus 4. szerda 16:35 - HírExtra
A férfiak mezőnyéből az amerikai rapsztár Eminem kapta a legtöbb jelölést, nyolcat.
A kanadai tinibálvány, a 16 éves Justin Bieber is begyűjtötte élete első jelölését Baby című dalával a legjobb új előadó kategóriában.

Szintén újonc a mezőnyben Ke$ha, aki olyan "régi motoros" előadókhoz csatlakozhatott, mint Jay-Z, Alicia Keys, Katy Perry, Usher, vagy az indie banda Florence and the Machine.
Lady Gagának két dala is versenyben van az év videója díjért: a Bad Romance és a Beyoncéval közösen készített Telephone. Ezzel ő az első női előadó, akit azonos évben duplán jelöltek ugyanabban a kategóriában.

Ebben a kategóriában jelölt még Eminem Not Afraid című számával, a Florence and the Machine (Dog Days Are Over), a 30 Seconds to Mars (Kings and Queens) és B.o.B (Airplanes).
Lady Gaga jelölést kapott még egyebek között a legjobb pop-, a legjobb tánc- és a legjobb női előadó kategóriákban is.

"Megtisztelve érzem magam a világ összes kis szörnye és önjelölt csodabogara nevében, hogy egyetlen évben több Music Television videodíjára jelöltek, mint eddig bárkit az MTV történetében. Annak meg különösen örülök, hogy ez egy szerencsétlen szám: 13. Régen azt mondta nekem és a kis szörnyeimnek a világ, hogy sose fognak hallani rólunk, de együtt megváltoztattuk a szabályokat. Isten engem három okból teremetett a Földre: hogy hangos zenét csináljak, meleg videókat és fenemód rekedt hangon énekeljek. Köszönöm MTV!" - tudatta közleményében Gaga.

A rapper Eminem lett a legtöbb kategóriában jelölt férfi előadó, összesen 8 jelöléssel, a legutóbbi Recover című albumának sikere nyomán.

A sztár szarkasztikusan megjegyezte, hogy a díjátadó éppen amerikai turnéja közepére esik. "Nyilvánvalóan nem érdekli az MTV-t, hogy két igen nagy koncertem lesz az ország másik végében a VMA díjátadót követően. Úgy értem, hogy ott leszek, de ne várják tőlem, hogy jó képet vágjak hozzá" - mondta a rapper.

Az internetes szavazás kedden megkezdődött, a nézők a megszokott kategóriákban a vma.mtv.com oldalon adhatják le voksukat kedvenceikre, ám a legjobb új előadóra még a díjkiosztó ünnepség egész időtartama alatt is lehet majd szavazni sms-ben.
A díjátadó gála szeptember 12-én lesz Los Angelesben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását